Не оспорвам професионализма му. Това което казвам е че твърденията му че няма изгода от препоръчването на техниката която продава фирмата в която той работи е несериозно.Първоначално публикувано от Kasap
Не оспорвам професионализма му. Това което казвам е че твърденията му че няма изгода от препоръчването на техниката която продава фирмата в която той работи е несериозно.Първоначално публикувано от Kasap
Представи си, че работиш в сервиз на Пежо /примерно/. Познаваш моделите им и знаеш, кои са по-надежните от тях. Поради което, самия ти си се спрял на някой от тези модели. Логично е да си запълваш времето с някой авто-форум и да помагаш на хората там при избораим. И за какъв Х /хикс/ да препоръчваш там Мерцедес? И нека всички да ти наскачат, че печелиш от това... Нещо такова се случва.
П.С. Извинявам се за офтопика.
Ами ако на коментар - нещо окачването на новия модел на Пежо не струва... имам този и този проблем с него, получавам отговор от рода - няма такова нещо мойто Пежо го карам вече 5-та година, сигурно си минал през някоя дупка... след това - на коментар "Нещо сервото ми прави проблем на Пежото" отговор а е "ти си луд - нищо му няма - трябва да закараш колата на баланс, мойто серво работи безотказно вече 4-та година"... еми за нещо такова говорим в момента...Първоначално публикувано от Kasap
Леле Джъсти...не успях да прочета дори това дето си написал...ще си цъкам някоя игра братле,няма да влизам тука щото вече съжалих че участвам в тези дебати...не си струва четенето.
По добре да оставим тази посока и да си говориме за климатици...нали затова сме тук.Зарежи тези писания...все ми е тая вече...аааи да ти кажа - нямам сестра
justify, не мога да си кривя душата - мнението ти е в същността си неразбираемо за мен и не схващам какво твърдишПървоначално публикувано от justify
А този пасаж съвсем не го зацепвам? Доколкото разбирам, казваш, че някой, който има общо с фирма за климатици има и някакви права върху Сетком ли??? Би ли ме осветлил какво имаш предвид?
ПС - Незнайно защо, последните постове се ориентираха към обсъждане на rkk?
Това също не го схващам - кой е казал нещо конкретно против този участник, че се оформи група, която смята за необходимо да го защитава от... и аз не знам от какво?
Личното ми мнение е, че е напълно нормално и в реда на нещата да хвалиш и изтъкваш добрите страни на марка, която е приоритет на фирмата, в която работиш. Ти си добре запознат с нея и знаеш защо фирмата се е доверила на нея. Аз също, когато е ставало на въпрос съм хвалил например захранвания, които се внасят от фирмата, в която работя. Хвалил съм ги с чиста съвест не за да увелича продажбите им, а защото съм уверен в добрите им качества. Това не е реклама, а споделяне на опит.
Просто всичко трябва да е с мярка и по възможност близко до обективната действителност.
Тоест, като сме подхванали конкретно rkk, мисля, че ако работи във фирма, свързана с Daikin - ами няма нищо лошо да си харесва тази марка и да я препоръчва... Запознат е в детайли с тях и споделя добрите им страни, няма лошо.
Колеги разводнихме темата, и аз предлагам на Модератора да я закрие.
За напред ако някой прочете тази тема ще му стане ли ясно в крайна сметка боклуци ли са новите инвертори на Мидея или не са. На къде клонят везните, по-скоро са боклуци или ...
Според мен или JA е попаднал на дефектен климатик или аз съм попаднал на работещ,но MSR-12HRND1,който купихме на бабата есента се държи съвсем прилично сега в студовете.При дефрост изчиства всичко,поддържа си зададената температура.Жилището е панелка,не е санирана, стая 15 кв.,дограмата е стара,изложение североизток и около нея няма "комшийско"отопление.
Имам приятелче което монтира Мидейки, мончето ги хвали все пак си вади хляба по-този начин , но в тях е с Национал и когато търси за роднини се допитва до мене .Лично аз нямам пряка видимост към новите модели ,попадна ли на такъв ще споделя впечетленията
Повечето от тези,да не казвам всички,които се занимават с климатици имат сериозни машини,т.е. на 100в.Първоначално публикувано от ceco.bojkov
Ще се възползвам от предложението и ще я заключа поради многото спам и флейм, но преди това ще корегирам заглавието.Първоначално публикувано от ya
Новите инвертори на Мидея май са наистина пълни боклуци
Мислех, че са само лични наблюдения ,но като чета и отзивите на хората тук в този форум се убеждавам, че не съм частен случай. Силно препръчваната ми от климатични "капацитети" инверторна Мидейка се окакза много хладно полъхваща духалка.... Обясненията им от рода ..абе нещо са ги прецакали новите им модели .... малко са орязани .. и т.н. въобще не ме стоплят в студовете...
Тези климатични капацитети препоръчали ти тази инверторна Мидейка май не са били от този форум.
Дай малко инфо за климатика например:Първоначално публикувано от aristocrat
в колко м3 е монтиран,има ли изолация стаята, има ли PVC или е стара дървена дограма, на колко градуса е настроен и колко поддържа ?
Това едва ли има някакво значение в моя случай , защото студа който събирам си остава за моя сметка ... Не съм визирал никой от форума, за да се чувства някой засегнат. Просто прочетох отзивите на хората и в комбинация с моите лични впечатления достигнах до този неприятен извод ... за мое съжаление малко късно. Е решение винаги има , една "духалка" в краката притъпява неприятното усещане за студ...Първоначално публикувано от valen1