Здравейте, приятели, има ли смисъл от този модел за 990 лв. без монтаж предвид текущите предложения на марката?
Здравейте, приятели, има ли смисъл от този модел за 990 лв. без монтаж предвид текущите предложения на марката?
Заложете на Aurora или Nordic. Външните тела са с 6кг по-тежки от Blanc и Prime за 12ка.
Premier е най-висок клас на марката за 2012 или 2013 та година с 36 кг външно тяло и с фреон R410 . Съвременните такива са УЛТИМАТ КОМФОРТ или БРИЗАЛЕС+ но със 7-8 кг . по-леки външни тела и са с фреон R32.
Premier да. Обаче Prime не е премиер. Има заигравка в името, а всъщност е слаб модел, също като Blanc. Nordic и Aurora са с по-големи външни тела и са подходящи за отопление.
https://oxm.bg/produkti/klimatici/in...asy-pro-nordic
Nordic има и 3д сензор.
Ultimate Comfort намира ли се още?
- - - - - - - - - -
Извинявам се. Човека пита за Premier. Заблудих се, че пита за Prime, тъй като Premier не се предлага отдавна.
От актуалните модели по-тежки са All Easy Pro Nordic, известен като Nordic. Breezeless, Aurora и Ultimate Comfort. Последният се намира трудно. Избягвайте Blanc, Mission, Mission 2 и Prime.
Те са с по 22кг едноредови външни тела.
Другите са 29кг, двуредови. Nordic има и 3d сензор, който сканира стаята и е патент на Midea.
Здравейте отново. Днес щях да поръчам Mission 2, но нямаше налични и остана за сряда. Аз вече имам 1 бр. мишън 2 и съм доста доволен. Доколкото виждам по спецификации, Mission 2 също има тежко външно тяло - 28.5 kg. На охлаждане ми дава минимум от 89 вата с ватметъра. Знам ли... ще разгледам и другите пък да видим.