на мидея не се вдига минимума
съдейки по темите във форума за различни модели на мидея - на всички .. а и производителите нямат практика да пишат коренно различни софтуери за моделите си ,както виждаме в годините дори няма разлика
А има ли модел на марката който да не прави ненужни на суха пита дефроси на 2- 3 часа , да му клонят показателите към хиперинверторен климатик и да има wifi?
този модел от темата е най мощния от гамата предлагана в БГ .. навън има и други по добри варианти на Оазис с двойнороторен компресор и 37 кг външно тяло но тук не се предлага .. дефростите предполагам на всички мидея са еднакви ,под 0 на около 2-3 часа да ,но лесно се модва да ги подкарва някъде около -7-8 ( както е моя в момента ) а над тая температура да са само по нужда .. тази зима има един дефрост моя до момента,беше мъгливо и около нулата
Този модел който е в бг според мен не си заслужава цената, истинския който не е с орязан хардуер е друга работа.
Егати и двойния стандарт се получава. И аз бях се наточил ако е с 37кг външно и двойнороторен да взема един такъв но уви греда.
оазиса се намира за около 1700 лв и според мен тая цена е съвсем ок за подобен хардуер
И аз не съм видял чак толкова ниска цена. Май тия мидеи като цена и предлагано качество е най-добрия избор, не че съм имал някога мидея климатик. Само незнам колко години средно ще изкарат преди отказ.
575 m3/h, реално ли е, че това е нисък дебит за 12. Да не кажа, че е баш 9-ка.
То точно в този модел разликата между 9 и 12 е почти незабележима а дебита си е напълно реален и е напълно еднакъв и при 9 и при 12.