1 Прикачен файл(ове)
 Отговор: Midea EZ-18RD6-I/EZ-18RDH-O Solstice Matte White AI
  Оказа се че външното тяло има нагревател - един е, но от сърце :))) Не знам дали има различни модели или Сашо е в грешка. Намира се на дъното. Това обяснява защо го дават до -25 градуса. Поръчал съм 3 за студена и влажна Враца, да видим как ще се справят за зимния период. Иначе от стария Breezless съм много доволен. В мекия Пловдив се справят отлично вече 4-та година. Но там под 15 градуса не са падали температурите последните 4 години.
 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43098&stc=1
  Различните мощности често вървят окомплектовани по различен начин. На 18 ките по-рядко слагат.
  има нов фърмуер за модела ,оправен е проблема с режима Сайлънт който не работеше коректно .. други разлики не съм забелязал
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Alexi  
 има нов фърмуер за модела ,оправен е проблема с режима Сайлънт който не работеше коректно .. други разлики не съм забелязал

А какъв е бил проблема на режим silent, можете ли да дадете информация?
  след ОФФ на Сайлънт компресора трябва да стартира от ниски ватове 220-250 докъм 300 зависи колко градуса е навън .. а ако ръчно зададеш 1% пак е същата скорост на вентилатора но компресора отива на 500-600 вата и претопля помещението което води до много по често изключване
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Alexi  
 след ОФФ на Сайлънт компресора трябва да стартира от ниски ватове 220-250 докъм 300 зависи колко градуса е навън .. а ако ръчно зададеш 1% пак е същата скорост на вентилатора но компресора отива на 500-600 вата и претопля помещението което води до много по често изключване

Ясно, благодаря за информацията!
  И сега да купувам ли  Nippon GLORY PRO ??
  той 1000 лв .. Темпекс ми направиха цена 1050 лв за Мидеята .. за 50 лв не бих се занимавал с ребрандирани ,съпорта е неясен