Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Занимава ли ти се да повисиш на ватметъра. При темперирана стая и работа on/off, като излезе от off и включи компресора до колко развърта, колко време държи на някаква консумация, после до колко намалява и колко време работи на минимум преди да изключи. on цикъла колко време е? Без включени silent, eco и др., на авто вентилатор.
Добре..утре ще видя, че сега не съм там..още не сме се нанесли.
Цитат:
Първоначално публикувано от
milanov
Занимава ли ти се да повисиш на ватметъра...
Да насилваш човека да виси на този ватметър си е чист садизъм, а ти не си такъв човек:) Тази машина не пада под 350W. Мен питай! :)
Е аз ще вися и за собствена информация така че не ми пречи да пиша какво съм установил..
Ватметъра си е перфектен.Brennenstuhl
Само че му търсех най-слабата мощност и явно съм я намерил.. :)
Не го карам насила, бре dodo.Само ако му се занимава. Ако не му се занимава...винцето, мезето.:)
:Drinks:
Като ви чета и се чудя вие ли сте глухи или аз съм ненормален.Климатика в спалнята ми е встрани от леглото,и на 2 м по диагонал.Рекламират го на 21 дб. при тих режим,е чувам си го много добре ,даже дразни.А какво остава за говорените тук първа/втора степен и то над главата ти.И какво става при дефрост,като почне да пада студеното мад главата ти.
Рокер, описал си моята спалня, с два реда и половина :) Разликата е само в преживяванията ни и комфорта :)
@milanov: На около 200W изключва настроен на 22С. Не живея където е монтиран, но повечето пъти като ида е в OFF. Както писах и преди за 12 дни - 22KW е изхабил (20ZS-S). Един път го пробвах да го събудя и го усилих на 23С - консумацията скочи на 750W и си духаше стабилно жега на около 2м. Тук е огромната разлика с Тошо, който почти не се набира като му вдигна градуса :)
Цитат:
milanov
Занимава ли ти се да повисиш на ватметъра. При темперирана стая и работа on/off, като излезе от off и включи компресора до колко развърта, колко време държи на някаква консумация, после до колко намалява и колко време работи на минимум преди да изключи. on цикъла колко време е? Без включени silent, eco и др., на авто вентилатор.
Цитат:
^Rokera^
Като ви чета и се чудя вие ли сте глухи или аз съм ненормален.Климатика в спалнята ми е встрани от леглото,и на 2 м по диагонал.Рекламират го на 21 дб. при тих режим,е чувам си го много добре ,даже дразни.А какво остава за говорените тук първа/втора степен и то над главата ти.И какво става при дефрост,като почне да пада студеното мад главата ти.
Явно представите за шум на всеки са различни. Аз въпреки, че не спя дълбоко и се будя от най-малкото нещо, спя безпроблемно под климатиците си. Пийте по някоя чашка вино или ракийка и няма да ви прави впечатление.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Днес от 8.20 до 10.30 настроен на 23 градуса с икономичен режим си бачка точно на 190 вата.Но сега вече започна он и оф.Тоя икономичен режим сваля ли температурата при отопление?Май така пишеше в книжката.След колко време тръгва да пада температурата?
Миланов,при тоя режим 23 градуса от вътрешното тяло не се усещат като жега.Поне в моя случай.Върти си някъв въздух горе,който определено не мога да нарека горещ.
До 1,5A ефективна стойност на тока пада машината, преди да изключи. След влизане в On- режим, вдига средо до около 2,9А, за около две минути, след което пада и работи на 1,6А. Като стопли пак, пада до 1,5А за около две минути и изключва. Това, при зададена трета скорост на турбината (като темперира, скоростта и пада при отопление) и външни температури в рамките на +2 до +10. Вътрешна +22°С, зададена 20 на дистанционното. Измерено с истински true rms амперметър. Напрежение 228V, до 232V. Ватметрите са пълен смях :)
Излиза от оф на 550 вата работи около минута и почва бързо да сваля до около 200.Преди пак да изключи пада на 170.Всичко това по уреда от Конрад.
Цитат:
dodo_pv
До 1,5A ефективна стойност на тока пада машината, преди да изключи. След влизане в On- режим, вдига средо до около 2,9А, за около две минути, след което пада и работи на 1,6А. Като стопли пак, пада до 1,5А за около две минути и изключва. Това, при зададена трета скорост на турбината (като темперира, скоростта и пада при отопление) и външни температури в рамките на +2 до +10. Вътрешна +22°С, зададена 20 на дистанционното. Измерено с истински true rms амперметър. Напрежение 228V, до 232V. Ватметрите са пълен смях :)
Какво имаш предвид, като казваш истински True RMS амперметър. Как мериш фактора на мощността..