Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosswen
Какво ще рече това?!?
Цитат:
KalTi
Какво ще рече това?!?
Ще рече, че при +2гр си качва значително минимума, което е малко в противоречие с "размера" на машината.
То това си е реален backhold :)
Таман се зарадвах, че ще я наместя в 9-10 квадрата, но като знам колко е усойно...
При ZS20-W пак ли е така?
- - - - - - - - - -
https://forum.setcombg.com/image/png...AAAElFTkSuQmCC
15-ката я няма в изредените в листа.
Цитат:
KalTi
20ZS-W също си покачва минимума, само че при -2гр.
20ZS-w - За 9кв. площ да му дойде много, как мислиш? Или най-ниска скорост на турбината ще е ок?
Цитат:
KalTi
20ZS-w - За 9кв. площ да му дойде много, как мислиш? Или най-ниска скорост на турбината ще е ок?
Той като тишина е супер, само че управлението на компресора няма да е адекватно.
И аз така мисля. На ZTL15 по адекватно ли ще бъде? Въобще кое ще бъде адекватно за 9 кв. ?
Цитат:
KalTi
И аз така мисля. На ZTL15 по адекватно ли ще бъде? Въобще кое ще бъде адекватно за 9 кв. ?
Над ZTL нямам никакви наблюдения, още не съм виждал модела наживо. Иначе може да попитате в темата за избор на климатик.
Цитат:
KalTi
Конвектор AirelecTacticPro 1kW.Щом е усойно мястото, най-вероятно няма нужда от охлаждане а за отопление въпросния конвектор ще бъде чудесен избор.
Здравейте, лятото преместихме SRK25 в друг апартамент на хладно работи, като се превключи на топло мига но не тръгва. Възможно ли е някой кабел да са завъртели, имам спомен, че като ми го слагаха за пръв път пак мигаше и майстора спомена че е завъртял кабела. Сега майстора е друг и ще идва другата седмица ако се сещате за възможна причина да му подхвърля джокер?
Егати цензурата. Качих снимка на хеви касета пред раждане на която са и изтекли водите и някой ми изтри поста.
Аз само за ЛГ ли имам право да пиша? :confused:
Климатици Mitsubishi Heavy
Цитат:
alextk69
Моят пукаше та се не траеше. Пука когато прави on/off, защото пластмасата се охлажда и нагрява и от температурните разширения си пука.
Хванах му цаката миналата година и сега от началото на отоплителният сезон не съм го чувал да пукне и веднъж, но това е така, защото почти не е правил on/off.
Решил съм проблема, като преместих датчика за температурата в помещението и като държа вратата на спалнята отворена към коридора. Хем топли коридора и банята, хем не пука ;)
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...ml#post1030849
Тъкмо търсех тук да видя някой с изваден отвън датчик че нещо не мога да разбера как да го извадя
Изпратено от моят Lenovo TB128XU с помощта на Tapatalk