Малко снимки от един чудесен модел ON/OFF на Мitsubishi Electric/24000 bTu/
http://www.aircon-nara.narod.ru/Mits...50_60_80VB.pdf
Малко снимки от един чудесен модел ON/OFF на Мitsubishi Electric/24000 bTu/
http://www.aircon-nara.narod.ru/Mits...50_60_80VB.pdf
Явно не си му сърбал попарата на този чудесен климатик миналата година.
ami da i az sam na sashtoto mnenie 4e e super klimatik.
Ами да и аз сам на същото мнение че е супер климатик
Не се заяждам,ама дай аргументи,факти....С една дума -обоснови се!Първоначално публикувано от cm
off topic-За разлика от широко скроените специалисти в този форум,които разбират от всякакви клими,аз съм се ориентирал сериозно от 15 години към 1-2 марки,но им знам и червата
Не съм специалист. Но като му гледам снимките, прилича на дърво и особено тази перка....сякаш са я правили в СССР.
Какво ще кажеш за предната маска на Пежо.............
Основния проблем на този уред беше (преди тихомълкум да бъде отстранен от производителя), че поради липсата (по-скоро не липсата, а поставянето на малък) заглушител за фреона (muffler) вътрешното тяло изпадаше в определени моменти в страхотен резонанс (ако някой желае мога да му изпратя и видеоклип). Това е често срещано явление при разработката на нов модел и се учудвам как такава сериозна фирма като МЕ не са си направили труда да проведат повече тестове, да поставят по-сериозен заглушител или пък за изключат някои критични честоти на въртене на компресора, при които резонанса е най-силен. Все пак като че ли този проблем бледнее пред настоящите проблеми на МЕ с почти серийните гърмежи на чиповете за управление на външния вентилатор. Като че ли вече няма марка, която поне в известна степен да не се е превърнала в търгашка в най-лошия смисъл на тази дума...Дано не съм разочаровал някой запален собственик на "марков" японски климатик.
И предната и задната маска на Пежо, цялата кола не е направена с цел да служи дълго и безаварийно, а само след изтичане на гаранциата да се скапе като ремонтите да станат толкова неизгодни, че нещастния клиент да си купи поредната кола с нова маска и още по-скапана направа. Същото е и при климатиците!!!Първоначално публикувано от dindo
Този проблем го има за съжаление и при топ модела MUZ/MSZ FA-серията/за резонанса/,колкото до чипа.....какво повече от това,което си написал!Жалко за имиджа наистина.....Първоначално публикувано от cm
Има ли нещо ,което да не оплюто?Ако е Мидеа-боклук,като е Митсубиши-скъп боклук.
Въпросният модел на Мицубиши е един от десетките модели които пуска фирмата на пазара в целия свят. Това, че един от тях не се е оказал особено удачен нищо не значи.
Да де ама що в БГ се внасят все такива "неособенно удачни " моделиПървоначално публикувано от blue1
GalinBelos ти къде живееш бе човек ами щото си затворихме сами Козлодуй и чакаме за 10 г да ни дадат 7 млрд Евро пък ние да платим за това време 12 млрд това е ..... Дядо Славейков си го е казал....
GalinBelos, смяташ ли , че може да има качествен и модерен климатик на цена под 1000 евро. Даже китайските модели са, от най-долно качество.
Скоро гледах, че Хайер и LG продават климатици и в Япония, ама що не приличаха на тукашните модели не знам.