Здравейте,
Има ли начин да пускам климатика в режим на вентилация за очистване на въздуха или не?
Опитах се, но май малко съм чел или климатика не може...
Здравейте,
Има ли начин да пускам климатика в режим на вентилация за очистване на въздуха или не?
Опитах се, но май малко съм чел или климатика не може...
И с кое точно GE35VA ще "очисти" въздуха? Няма никакъв филтър, препоръчвам отваряне на прозорец .
В същото помещение работи и един Panasonic G123KE. Като работи камината го пускам в режима на вентилатор и веднъж месечно му мия филтрите, който са подобни на MSZ-GE35VA. Има доста битов прахоляк събран по тях. Когато се погледне на слънчев лъч, греещ през прозореца и спрян климатик-прашинки бол , само минута след пускането на климатика те са обрани и във въздуха не се реят НЛО . Та на въпроса, ще останете учудени какво остава по филтрите за кратко време...Иначе се проветрява повече от редовно. Това е дневна, комбинирана с кухня и начупена форма.
ME GE-VA няма функция "вентилатор". Т.е. поне аз не виждам как можеш да го включиш само да върти турбината.
Мда, това не се сетих да гледам, като го избирах...Първоначално публикувано от deian
Ами че пусни си го на отопление, какво като има камина . Тъкмо ще ти топли когато камината не гори.Когато градусите се качат с 3,4 и повече над зададените ще включва компресора на 1час за 3,4 минути .
Искаш да ползваш климатика си МЕ-ГЕ35 за прахоуловител...правилно ли съм разбрал???Първоначално публикувано от asenv
Ти уби коня бе човек
Аз бих взел ФД за целта
Изобщо не ми пречи климатика да работи в режим на вентилатор, когато бачка камината. Нейната турбина е без фин филтър. Кеф цена няма.Първоначално публикувано от d_imige
Напротив има! Аз затова ти препоръчвам такъв с по-хубав филтър.
П.П. А даже има екстра като ти попривършат дръвцата или рано сутрин като е станало 15-16 гр да те топли