ivaho съгласен съм сас теб но тези машинки несa толкова известни на бг.паз според мен clima.com е фирма с име
ivaho съгласен съм сас теб но тези машинки несa толкова известни на бг.паз според мен clima.com е фирма с име
По-нов климатик от 6-а серия на Дайсейкай здраве му кажиПървоначално публикувано от ivaho
![]()
Климатика е монтиран от г-н Александър Щерев и г-н Станимир Щерев .
Добре извършиха монтажа и съм много доволен .
Благодаря и на г-н Ивайло Чернев от "Powerclima" за климатика .
Toshiba, RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6 работи перфектно няма шумове никакви .
Дистанционното е страхотно има осветление на дисплея и бутоните са фосфорни и вечерно време светят зелено .
Ето снимки на климатика :
http://bitron.data.bg/p/files/SNIMKI...0RAS-10SAVP2-E
Айде ,честито за новия"звяр", дълга служба и да те топли безпроблемно.направил си прекрасен избор и на машина и на екип за монтаж.
Ще чакаме отзиви, ако не се лъжа ти май си първия във форума със 6-а серия.
Честото на djoni19 за придобивката-дълго и безаварийно ползване,и съвместна работа на съфорумци-незаменимо!Първоначално публикувано от djoni19
![]()
Честито djoni19 .Дълго и безаварийно ползване.За тези пари направи най-добрият избор.То изобщо като съотношение качество/екстри/цена тошиба дайсекай 6 е най- балансираният и добър избор.
Зимата ще пишеш по време на студовете как се представя...
П.П.:
Може ли ако не те затруднява да "пуснеш" една снимка на дистанционното снимано на тъмно без светкавица със светещи бутони/копчета...малко да оплакна очи...
И аз имам дистанционно със светещ екран, но копчетата не щат да светят...![]()
![]()
Браво - супер монтаж, само хубави емоции с климатика. Отляво по средата се вижда един бутон - 8 градуса. Това да не е като на Дайкините опцията, които могат да се оставят на 10 градуса отопление през зимата ако няма да има за по-дълго време никой в помещението и харчат от порядъка на 10-20 вата?![]()
Да, същата е, но поддържа 8 градуса.
Първоначално публикувано от edi1
Да и после от 8 до 22 и климатика се побърква докато навакса. Ако имаш помещение, което зимата слиза под 8-10 градуса си си направо за кюмбе не за климатик.
Дайкин-а може най-малко на 10 да се остави, ако искаш може и 12, 13, ако искаш и 15.![]()
... Аз знам колко може, идеята е, че ако тази екстра ти потрябва, това значи голями топлозагуби и не знам дали има смисъл от климатик в този случай. Тоест дали е икономически обосновано. Далаверата на климатика е, когато е комбиниран с добра изолация на помещението.
Аз доколкото знам тази опция е примерно ако отсъстваш за седмица и температурите са само минусови го оставяш на 10 градуса и компресора не изключва или си поддържа някакъв негов режим там, може да го подгрява - не знам. За тази цел е направено и харчи от порядъка на 10-20 вата.
Това си е някакъв специален режим и неслучайно има отделен бутон за него, иначе щяха да го направят от стандартното увеличаване/намаляване на температурата.
При ІІІ серия функцията я има само в ND модела за северните страни.В Е серията я няма.
Това е дисплея и копчетата .Първоначално публикувано от justify
Благодаря на колегите за пожеланията, живи и здрави .
...
Реших да си поставя двуполюсен ключ които да изключва захранването на климатика .
Както обикновено в България има проблем с намирането на качествена стока .
В магазин Mr. Bricolage .
Купих Schneider Unica 32А (за 38 лв .) двуполюсен ключ с надеждата да ми свърши работа .
Производство Испания .
На пръв поглед изглеждаше солидно .Преди да бъде поставен го тествах с мултицет и се оказа че не контактува всеки път ,след разглобяването му се оказа че машината пресова на криво част от пластините и проблема е на лице .
Затова се наложи пак да търся ключ, намерих друг на фирмата Legrand Milac 45А (18 лв.) двуполюсен ключ .Производство Франция .
Ключа е перфектен жалко за Schneider, загубиха още един клиент.