1992 - 2011 г, 19 години дистанционното на МЕ не е мръднало!
Благодаря на всички, който са дали ценна информация за BEAVERа
Дистанционото ми изглежда така:
Зеленото копче за обезсушаване има 3 икони на дисплея :
сърце, тениска и празна. Каква е разликата между 3-те режима ?
Какво значи турбо режим ?
Как се настройва таймера ?
Така изглежда вътрешното тяло при мен и има един интересен надпис: е-@ir, който не знам какво значи, а също и всички LED индикатори без зеления(POWER).
Червения, който свети в момента, светва периодично, на около 8-10 дена и изчезва след изключване и включване на климатика
Разгледах PDF файла но там има известна разлика с моя модел.
Благодаря на всички включили се в дускусията
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322250494[/time]_________________________________________________
Правилно си познал Aleksandars, машината е на 410А.Първоначално публикувано от Aleksandars
Моделите на Beever които имат този надпис е-@ir имат възможност за връзка към мрежата и по този начин да можеш да контролираш неговата работа.
никъде не виждам лан порт по вътрешното тяло ???Първоначално публикувано от Aleksandars
Порта няма как да го видиш, докато не отвориш вътрешното тяло и капака на електрониката. Там има извод за връзка. Друг е въпроса, дали при теб това го има или е махнато. А и мисля, че твоя модел няма. Капаците са взаимно заменяеми и от друг модел, имащ тази екстра. Ето виж как изглежда дистанционното управление на модел с тази функция:
![]()
"Порта няма как да го видиш, докато не отвориш вътрешното тяло и капака на електрониката. Там има извод за връзка. Друг е въпроса, дали при теб това го има или е махнато. А и мисля, че твоя модел няма. Капаците са взаимно заменяеми и от друг модел, имащ тази екстра."
Благодаря Aleksanders,
Дали се вижда на снимката на вътрешното тяло, вдясно от надписа e-@ir има два отвора един над друг, които може да са нещо такова ??
Имаш ли идея какво индикират всички LED по вътрешното тяло ?
Както писах червения светва периодично както е на снимката и изчезва след рестарт ?!
Абе не го мъчете човека...ако имате дайте му един превод на дистанцията...на толкова хора сте помогнали...
edi1 благодаря за линка, който си ми дал. Прегледах го, но при мен има някой разлики в дистанционното. Аз постнах снимка на дистанционното и на предния капак на вътрешното тяло, но явно те не се виждат в форумаПървоначално публикувано от edi1
Дистанционното като цяло ми е ясно с изключение на следното:
Какво значи турбо режим ?
Как се настройва таймера ?
Зеленото копче за обезсушаване има 3 икони на дисплея :
сърце, тениска и празна. Каква е разликата между 3-те режима ?
Какви са всички LED индикатори без зеления(POWER) по вътрешното тяло ?
абе човек по принцип ти трябва старт стоп режимите и градусите другите копчета едвали ще ползвашПървоначално публикувано от n_radenkov
![]()
Днес сутринта към 0730 забелязах, че заеления диод (POWER) започна да мига и така около 2-3 мин. Също и вентилатора на вътрешното спря. След тези 2-3 мин спря да мига, чуха се леки пукания от към вътрешното тяло и вентилаторът пак тръгна. Това нормално ли е ?
Времето навън не беше никак студено, може би 2-3 С, не вярвам да е замръзнал.Първоначално публикувано от edi1