В режим охлаждане избираш максималната настройка за температурата (31градуса), тогава климатика работи само като вентилатор!
В режим охлаждане избираш максималната настройка за температурата (31градуса), тогава климатика работи само като вентилатор!
Благодаря ти! Така и ще правя,въпреки ,че моя все още не намирисва.Но питам,защото чета из форума за хора,които се оплакват от тази неприятна миризма.ОК!
Трябва ми малко помощ,интересува ме дали е нормално налягането на GE25 в режим отопление да е 28.
а какво общо има налягането с мириса на кисело?
Няма общо но темата е за GE серията,за това питам(нека модераторите преценят дали да отворят отделна тема за моето питане).Та да се върнем към моя проблем,ако има някой сервизен тук да ми помогне ,какво е препоръчителното налягане за GE25.
Колега, подобно понятие няма... Налягането на хладилния агент по време на работа е съвкупност от фактори оказващи влияние върху работата на цялата система. Ако ниското налягане те притснява, предполагам знаеш каква е процедурата?! По това, че машината работи на някакво налягане в даден момент, не можеш да съдиш, че има проблем.
човек там еволюцията е тръгнала наново..