някой можели дами даде повечко информация за този модел климатик имам интерес към него хол 35кв. сас 2 прозореца и 2 външни стени
някой можели дами даде повечко информация за този модел климатик имам интерес към него хол 35кв. сас 2 прозореца и 2 външни стени
По-добре дай още 200 лв. и вземи това:
Климатик Mitsubishi Electric MSZ-GE50VA
защото този :
MITSUBISHI Heavy SRK / SRC 50 HE-S
може да не се справи в това помещение в студовете.
Успех!!!
Ако искаш да се топлиш зимата без проблем взимай инвертор. +1 за Mitsubishi Electric MSZ-GE50VA или за по малко пари може Panasonic CS/SU-E15MKE-3 1749 лв.
Може и да се справи, но зависи от много фактори.
Аз бих купил за 2000 лева LG E-18SQ Климатик LG E-18SQ
А с малко повече пари General-Fujitsu, AWHZ14LBC Nocria PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
цената дето щея дам е мноооого дале4 от истината за това питам а грешно съм дал информация не 35кв. а28 сори.
babati.монтирал лиси от този модел ве4е как е според тем![]()
fen./hitachi, аз съм фен на климите. Не работя в тази сфера
За този модел ли става дума:
SRK50HE-S SRC50HE-S
Охлаждане W 4700
Отопление W 5300
Тегло вътрешно/външно: 12 / 44
Компресор: RM-B5118MNE5 (Rotary type) 1400 ватов; обем на цилиндъра 18cm3
Контрол на циркулацията: Електронен вентил + Капилярка
Хладилна течност: R410A 1.4 kg
Масло: 0.7 L (MA68)
На -10 запазва малко под 60% от мощността си.
Кажи как е машинката, ако ти се занимава да пишеш. Мечта ми е да си купя MHI от HG-S серията и да го тествам как работи :-)
Този пост е редактиран от babati; 04-01-13 в 23:24.
доста съм доволен от този климатик ве4е и г-н Мега и тои така ме по успокои за което съм му благодарен много ма ти нещо хвърли в музиката за какво масло говориш несме наливали и сменяли Масло: 0.7 L (MA68)![]()
То си циркулира в системата заедно с фреона. Няма какво да се долива. Фабрично си идва заредена машината.
p.s. Направо ми идва да си продам старото Хеви (ако има кой да го купи) и да си купя 40HG-S... Ръцете ме сърбят!