Моля за мнения (предимства недостатъци) и информация.
02.jpg
Това е
схема на помещението
Здравей,
За голямото помещение бих ти препоръчал да насочиш климатика да духа към дългата част на стаята. Ако имаш възможност разбира се. В подобна по размер стая, имам монтиран един климатик точно както е на схемата при тебе. В съседна стая , същата по размер и пропорции, същият модел климатик но монтиран на по-късата стена. Определено климатика във втората стая работи по-добре, по-равномерно се разпределя температурата и е една идея по комфортно. Успех.
На късата стена не се събира, затова не съм го отбелязал така. Въпросът ми беше дали машината е добра като модел, има ли някакви забележки, какви екстри има и дали ще се справи с обема.
Ако някой има наблуюдения за тези машини моля да сподели.
Даже е прекалено мощен за 21м2: топлоoтдаване: 0.3-5.0-9.4 KW, при +7; консумация: 0.055-0.965-2.714 KW.
Този пост е редактиран от pilot; 19-10-13 в 01:52.
Ами той е с нисък минимум, така че предполагам няма да влиза в преразход. Зависи на каква цена и в какво състояние си го намерил. За това помещение може да сложиш машина с 3,6 киловата на номинал и съответно да спестиш пари или да сложиш по-нова машина. Иначе машината си е топ модел, мисля от 2006??