Здравейте на всички !
Търся си климатик за отопление ,какво мислите за тази серия ?MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZJ-S
Здравейте на всички !
Търся си климатик за отопление ,какво мислите за тази серия ?MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZJ-S
За пореден път...Нещо за помещението? Твоите желания?
Извинявайте за непълния въпрос!
20м2 тухла,южно изложение ,апартамента е изцяло вътрешен
интересува ме тази серия климатици дали са надеждни
ами почети за тях във форума като те интересува ! или чукча не е читател ,ами писател !
взех 35 и 25 от този модел и то юни месец, все още не съм ги тествал на екстремно натоварване ,но заложих на добри отзиви от приятел
Дотук с "личното отношение".Каквото имате да си казвате извън форума!
Данчоман действително беше прекалил с "мултиплицирането" на питанията си и беше пуснал няколко теми по "неговия въпрос/пробем".Колегата е заключил едната тема.
Данчо питай, няма проблем.След като досега не си ползвал е нормално да се интересуваш.Все пак се ориентирай и пиши в съответните теми за съответната марка и не прекалявай с писането на едни и същи неща.Понякога хората които са писали за собствените си климатици не влизат с дни(някои и с месеци) във форума и поради това може да няма отговор, но форума не е виновен за това.Дано съфорумеца който си е закупил мицубиши хеви и когото си попитал ти даде по -ясна представа за работата му.Долкото имам впечатления(от един съседски климатик) този модел работи много тихо, дори при минусови температури и "шума" от външното тяло на този климатик(мицубиши хеви) е инцидентен и непривичен за него, тоест ако има такъв някой не си е свършил много добре работата по монтажа.Който и от двата климатика да избереш- тошиба или мицубиши хеви няма да сгрешиш.
Аз общо взето от теб се амбицирах на това Мицубиши , но исках някой от първа ръка да сподели впечатления
Добре де,ти ZJ или ZJP искаш?
ето този модел Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZJP-S/SRC25ZJP-S . или Инверторен климатик Toshiba RAS137SKV-E3/RAS137SAV-E3 AVANT . Общо взето клоня повече за Мицубишито . Ако имате някакви предложения или мнения ще съм благодарен
Като параметри, тошибата изглежда доста по-добра?
Кое по-точно?Отдаваната топлина ли ? На мен помещението ми е малко. Кой от двата ще ме топли по-добре и ще остана по-доволен
Енергийната ефективност и по-ниския минимум те интересуват. Топлоотдаването, може би. Специално на теб и с двата ще ти е студено, защото имаш някакъв неизяснен проблем с монтажа. Качи една снимка на вътрешното тяло от далечен план и схема на стаята, за да разберем какво, по дяволите, се случва с топлината в малката ти стаичка. Нещо не е наред.
Да наистина това е добра идея, ей сега качвам
- - - - - - - - - -
Изображ.775.jpgИзображ.776.jpgИзображ.777.jpgИзображ.778.jpgИзображ.779.jpg
Ето общо взето как стоят нещата с помещението.Монтажистите не намериха нищо притеснително.Поне не ми споменаха. Кажете ако има нещо нередно според вас
Тоя панасоник няма да те стопли .... Като го гледам тоя коридор ~10 кв и отворени врати навсякъде и MHI-то (25-цата дето и се навиваш ) няма да те стопли . Тошибата има някакви шансове ама колко са големи не е ясно