Не ги пипам вЪобще. Само гледам. И къде съм писал, че имат кусури?:) Ако се приеме, че моите описания са вярни и според тебе това са кусури....Не знам. Всеки си има негова си гледна точка. :)
Преглед за печат
Не ги пипам вЪобще. Само гледам. И къде съм писал, че имат кусури?:) Ако се приеме, че моите описания са вярни и според тебе това са кусури....Не знам. Всеки си има негова си гледна точка. :)
В techmart-ЦЪК 35ZM-S 1449лв. с включен монтаж. Който нещо го интересува да си проверява офертата.
Само дето го няма наличен.
Sent from my K012
Е пише, че е наличен. Дали са списък с магазините.:) Може да са заобиколи ли Кондекс....Много тънкана.
Това е честа практика в сайта да пише едно а на практика друго. Преди два месеца търсих определен модел телефон и в сайта на полиса пишеше изчерпан а в марктета че има наличност. Е да имаше сямо мостра. Ония дни реших да взема радио с блутут и пак само мостра имаше. Тоя номер е да иде шарана и да лапне квото има.
Sent from my K012
Малко информация за работата на Mitsubishi Heavy 35ZM-S при външни температури от -4 до +12 градуса работещ в 18кв.м. стая без изолация в къща на 1-ви етаж, работи тихо, не е правил дефрости и работи постоянно като истински инвертор, не влиза в он-офф цикли, крета си на минимум някакъв.
На какъв минимум крета? Ватметър сложил ли си? При мене 25-цата си е почти нон стоп on/off. И си прави кратки сухи дефрости, не ми пречат, но си ги има.:)
Бе за какво му е ватметър, човека си гледа кефа, не виси по контактите.:))
За да кажеш, че крета на минимум трябва да го измериш. Може да крета на номинал.:) Не е нужно да висиш на контакта за да установиш нещо. Така е устроен света, с мерки. В магазина пак е така. Да не казваш "дайте ми минимум сирене" и отвръщат "ще ви струва минимум".:)
Нали форумът има техническа насоченост, фактическата информация е полезна /за който го интересува разбира се/, иначе става като разтягане на локуми малко.:)
:Drinks:
При един приятел е монтиран, milanov точно защото знам, че ще са ти интересни тези неща за това пиша. Ватметър не сме му закачали, но на номинал в никакъв случай не работи, точни данни за съжаление нямам. За седмица работа казват, че не е спирал да работи, нито поради дефрост, нито поради достигане на температурата. И аз го наблюдавах постоянно си духа, няма спиране.
Интересно ми е. Благодаря за споделеното. На колко градуса е настроен?
Настроен е на 24гр., на 25гр. е много задушно вече. milanov при теб да не би да има много изолации или комшийте да топлят много и за това да спира. Явно имаш много малко топлозагуби от помещението.
Не знам. Нямам допълнителни изолации. Просто вътрешна панелка. Работата on/off говори за изолирано стайче, фактурата от енергото приказва друго....:)
Миланов, он-оф не винаги говори за изолирано стайче, има вероятност горе на тавана е топло.От горе топли ли те някой.
Модела има доста висок минимум 1,2кв. и дори да се кротне на него пак ще са 300-400 вата, консумация. Зада не изключва при този минимум при положителни температури явно има доста топлозагуби (къща, без изолации)