Първоначално публикувано от
bgabdvc Налага се да закупя климатик за отопление на голяма дневна с преход към спалня. Дневната е 28 кв.м, прехода към спалнята е с портална врата а самата спалня е 12 кв.м., жилището е тухла без изолация, дограмата е пластмасова 3-ри камерна, стаите са вътрешни, само с по една външна стена където са прозорците. За момента ми предлагат Мitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 45 ZMP-S, но т.к. видях в сайта и други модели( може би по нови) например Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 50 ZM-S реших да попитам каква е разликата и дали предложението е адекватно, разликата в парите е малка. Бих приела и други предложения само има ограничения в размера (Дължината ) на вътрешното тяло максимум до 90 см. т.к. хола е с размери 3,70 на 8,00 и по съвет на човека от фирмата е по добре да се монтира климатика на тясната стена за да може да духа напред към стаята и към преходната спалнята, а на тази стена която е 3,70 има свободни само 90 см., другото е прозорци.Предложиха ми и Фуджицу 14-ка Нокрия но вътрешното тяло не се събира. Приемам и други предложения, бюджетът ми е около 2000,00 лв. максимум до 2500,00 лв. Предварително благодаря.