Прочети всички постове на питащия.....
Този пост е редактиран от avenger; 28-04-16 в 13:41.
Нямат нищо общо FD&MD.Просто MD модела е напревен в ниската ценова група на ME за конкуриращия се пазар в България на евтините машини.Не мисля че ще е сигнално зле модела,въпреки намалените габарити и кг.от неговите конкурентни събратя в този ценови диапазон.Може би цената трябваше да е малко по приемлива за началото му по българските пазарни полета.Изходяща температура при -17°C е 43°C при средна степен на вентилатора.Времето ще покаже и най-вече зимата как ще работи новото отроче на ME.
И как беше тази зима ? Работи ли модела под -10 или има защита и изключва?
За работа- работи и при -15/-17... и духа топличко поне на 2-ра степен, нагоре става хладък потока.
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
Благодаря зя информацията!
Не ме устройва на всеки 40 минути да размразява.Точно заради чести размразявания и дълъг дефрост изхвърлих два чисто нови климатика.Един Дженерал KGTA и Панасоник модел 2021.Явно новите машини нямат нищо общо със старите машини.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-01-22 в 21:29.
Вземи си MHI или toshiba те имат добър дефрост алгоритъм, който не е по часовник а с алгоритъм от датчиците на външното тяло
панасоника е ясно ,просто не си чел форума .. кгта не е толкова зле но за спалня не става това мисля е ясно също
Да, kgta за спална въобще не става.Сега е монтиран в офиса и хич не ме ядосва.
- - - - - - - - - -
Кои модели на MHI и Toshiba са добри? Имам нужда от два климатика девятки за спалня.Един монтажник ми каза че вътрешното тяло на MHI пропуква.
Колко Квадрата е спалнята?
Има тема за избор на климатик.