Здравейте, търся си климатик за стая 20m2, забелязох следния модел Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA, но никъде не намирам отзиви за този модел. Прочетох, че е нов модел и за това търся отзиви, някой монтирал ли го е, как работи и т.н?
Здравейте, търся си климатик за стая 20m2, забелязох следния модел Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA, но никъде не намирам отзиви за този модел. Прочетох, че е нов модел и за това търся отзиви, някой монтирал ли го е, как работи и т.н?
Няма да намериш, но като чета какво пише в документацията, ако очакваш да те топли - забрави. Виж, за лятото ще става.
Това, ако е 12000 BTU....Няма да коментирам....
Имам парно и го търся основно за охлаждане и отопление през преходните сезони. Макар, че това с парното не е ясно кога може да стане лукс, така че ще е добре и да може да се разчита на него за зимата. Спрях се на него, защото търся нещо по-бюджетно, а ми се струва по добро от въпросните B-та.
Тази машина е за помещение не по голямо от 15 m². Сам преценете, дали си заслужава....За тези пари, може да си вземете 12LLCC, което въпреки че е нисък клас машина, е с по-добри параметри.
Нискобюджетните серии, никога не са били 'плюс' ,за който и да е производител .
Този пост е редактиран от ivelin1980; 26-04-16 в 10:55.
FTXB е с пъти по-добра машина, във всяко едно отношение, сравнена с недоразумението на МЕ. Първо, топли при -15 градуса, срещу -10 при МЕ. Второ, ефективността му в мъгливо и студено време е с пъти по-висока (50% по-тежко външно тяло, 30 кг. срещу 20 кг. при МЕ). Не без значение е дългата гаранция и масовостта на марката у нас. Ако МЕ ще е на същата цена, както на FTXB, по-добре вносителя да не се занимава с излишни тестове, а да раздаде внесените бройки като премии на служителите си.
Във България на едно място видях ,че го продават : 25-ица ---> 1050 .лв., а 35-ица ---> 1150 .лв.
Този пост е редактиран от avenger; 28-04-16 в 13:41.
И аз го намирам като цена, но не и като наличност. Някой да знае да го имат някъде?
Ще се появи навсякъде. Много бързаш.
П.П. Това Electric свързано ли е с Mitsubishi Electric?
Този пост е редактиран от avenger; 28-04-16 в 13:41.