7-8-9 някъде и не му пречи. Виж можеше да пипнат хардуера нагоре но...
7-8-9 някъде и не му пречи. Виж можеше да пипнат хардуера нагоре но...
Колеги, може ли малко по темата. Понеже взех седмицата, а ме филмират, че като застуди, щял да се тормози и да отдава 1кв и турбината да бичи на макс, може ли да ми обясните има ли логика да се мъчи като и на 12ката хардуера е същия?
Пълни глупости..
Хардуера е един и същ, ама софтуера не е.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 12-08-16 в 00:47.
Човек като чете някои постове ще си помисли,че тези които са си купили 25ZMX-S или 35ZMX-S са големи балъци. Можело е да минат тънко и да си вземат 20ZMX-S и така да спестят няколко стотачки.
Нямаше ли да спестят повече, ако си бяха купили 25ZM-S или 35ZM-S? На хартия излизат хем по-мощни, хем по-евтини?
Няма да е 1 кв в студа, щото отдава 1,47 при -15 външна и +20 вътрешна на тефтер, сиреч грубо около 2 и малко на максимал, ама че ще се зори в в тези 18 квадрата при посочените характеристики на помещението в студа си е вярно.
Трябва ми 24 градуса вътрешна. Ще ми кажете ли колко отдава за тази вътрешна при -15, и респективно на 9ката и 12ката колко им дават при същите условия, че ми стана интересно. Иначе взех 7цата, не за да спестя, а за да работи по-оптимално. Дават и 45 м2 препоръчителен обем за отопление, моето помещение е 44.4 м2.
Моля?! 42м2? Кой те излъга..
-15°
20ка 2.0кв
25ца 2.23кв
пп. м3?