Освен да спиш на отворен прозорец.
Освен да спиш на отворен прозорец.
Този пост е редактиран от avenger; 11-02-17 в 14:16.
Като стане външната +10 идва насладата от on/off-а.![]()
Остави това, ама на +25 не включва изобщо?
Потвърден кусур на машината - при ниски обороти външното тяло вибрира повечкоСега на това топло и слънчево време (машината е огрята от слънце), настроен на 23 градуса, машината си се тресе
Съответно и вътре в помещението се предава част от тази вибрация. Ще му трябват читави тампони на този звяр
За сравнение 12LU не се чува, че работи.
Занапред се замислям да тествам машини с двойнороторни компресори.
И SRK20ZM-S не се чува как работи в това слънчево време. Няма тампони, не тресе, трябва да съм до него, за да разбера, че компресора върти. Не е диамант, но сигурно е японски...
Бабати имаш проблем с монтажа или дефектна машина. При мен няма такива проблеми.
Къде го това слънчево време? При нас от 4-5 дни е доста студено, мрачно и мъгливо, лед и малко сняг.
Как къде?При нас днес беше +12 гр. слънчево и топло.
Ха ха днес бяхме два екипа по Врачанско и беше студ ама студ. Ето в съседство един изстрадал хаер.
Sent from my K012
Този пост е редактиран от justify; 11-02-17 в 21:58.
Велев на този му е падало сняг върху и отзад външното тяло и го е направило цялото в лед.Трябвало е една козирка да му сложат.
При нас снега повечето се стопи.Днес беше 5 градуса, а онзи ден стигна до 9.5 градуса.
Не е паднал а са поливали да го размразят и затова изглежда така .Вътре е в скреж до началото на перката.
Sent from my K012
Не знам в детайли каква е точно разликата между ZMX-S и ZM-S, но на 25ZM-S ми сложиха тампони без да съм ги искал и без да ме питат. Бяха си включени в монтажа. Така че едни тампони може да подобрят нещата.
Update: Тампоните оправиха нещата![]()
А какви тампони сложи? Може ли линк или снимка?