Здравейте? Умен ли е дефроста при ZMX-S или е като Hitachi-то?
Здравейте? Умен ли е дефроста при ZMX-S или е като Hitachi-то?
Хитачи произвеждат различни класове машини и определено знаят как трябва да програмират дефроста. Попитай по-скоро колко е шумен при ZMX-S.![]()
Доста изчетох и го хвалят много за спални. Казват незабележим. По скоро ме интересува дали не прави излишни дефрости. Нали ми пляснаха един, ама няма да го ползвам тази зима, а другото лято ще купувам още климатици и мислех да го изтествам тази ама не успях да довърша, та се чудя да взема ли още, че нещо LG ATHENA ме блазни. Иначе бях много впечатлен от движението на клапите в сравнение с Daiseikai 8, Ако дефростите им се доближават по интелект, ще съм много доволен.
Няма излишни дефрости. Перфектни са.
Ако си от София, отиваш в Кондекс и питаш какво те интересува. Там трябва най-добре да познават този модел. Няколко години го продават.![]()
Чак пък много по-добри... Обикновено си е риск с първите бройки. Да няма информация кога ще излизат новите?
Новите модели идват до дни. От сегашните почти няма бройки.
Цени знаят ли се? 100...200лв. отгоре или...?
Сега ваят данните и цените.![]()
Не бързам. Не ми се рискува докато нямам входна врата.
- - - - - - - - - -
Новите с двойнороторни компресори ли са?
Топ-моделите, да. Някъде май четох, че Мицубиши са работили по подобряването на комфорта, и са оптимизирали и дефростите с цел да намалят излишната смяна на режимите.
Цената им вероятно ще е по-висока от на дайсекаите.
Говориш по адрес на заместника на ZMX-S? По високата цена, да разбираме над 2500лв за 35ца,ще се отрази негативно (пагубно) на продажбите, 50 процента от които концентрирани в София. LTC, FH ще се търсят като топъл ляп.
三菱重工サーマルシステムズ株式会社|STシリーズ 製品仕様:ルームエアコン
Това ли е?