Оправили са вътрешните тела. Вече вадят доста по-високи дебити, спрямо предходните модели, и от там се справят да поддържат лесно температура на по-ниските степени. Ако пипнат и дефроста, ще са перфе.
клапите се лекуват лесно .. задаваш им най горно положение и ръчно ги врътваш накъдето искаш да стоят за постоянно .. малко "терапия" но това е положението ,като няма кой да го направи като хората ..
Здравейте, преди два месеца ми бяха монтирани два броя - AP25 и AP35. В предишното жилище бях с два броя FH35 и въпреки, че FH е по-висок клас, то за момента съм много по-доволен от AP-то. Със сигурност е много по-безшумен. FH-a имаше ужасно пукане на пластмасите на вътрешното тяло, при дефроста "пъшкаше" доста неприятно и като цяло не бях очарован от температурата в помещенията. Знам, че все още температурите не са паднали чак толкова, затова няма да бързам да си вадя генерални заключения. 9ката е в спалнята и я държа на 20градуса, а 12ката е в хола и я държа на 21-22 градуса и съм по тениска (а съм си доста зиморничев). В Събота чакам да ми монтират още едно AP25 в третата стая. По нататък пак ще споделя мнение. Като цяло бях доста предубеден към модела, понеже знаех че се произвежда в Турция. По начало исках Mitsubishi Heavy SRC25 и SRC35 PREMIUM, но ги няма налични от доста време и затова скочих на AP.
П.С. Забравих да спомена, че предишното жилище беше панелка, а сега съм в тухла. Изолация нямат.
И аз поръчах днес едно АР25 за кухнята на баща ми.
Той си хареса МХИ, но няма наличности на 20-ки. Имаше 25 ЗС, но поради геометрията на помещениеро прецених, че АП-то ще работи по-адекватно. Трябва му дълга и постоянна струя. Склонността на МХИ да си намалява турбината дори и на фиксираните степени ме отказа от 25ЗС.
МЕ нямат проблеми с доставките понеже идват от Турция. Ама пък са използвали момента доста да си ЪПгрейднат цените.
Ама пък са компенсирали с Wi-Fi модул.