Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
Е нали след като си го купих и започнах да качвам реална информация от първо лице на независим потребител подплатена с клипове и графики, стана ясно, че тази машина не става за малки стаи.
после всички от съвета единодушно стигнахме до извода, че силата им е в големи помещения.
Да, ама се оказа, че и така не става.
Мисля другата зима единия да го изместя на терасата. 4м2 не остъклена. Ако и там продължи да се държи по същия неадекватен начин, мисля, че трябва да подадем колективен сигнал до Производителя.
Изключвам двамата доволни от горните постове :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
Много хора заради двама като вас навремето се нахакаха с хиляди дръвчета от тези.
Включая и себе си :))
Бе дръвце ама много мека топлина прави...Изчетох и двете теми за него и въпреки това си го взех...И се оказа че не съм сбъркал...:) Докато беше по топло и спираше от време на време го понаглеждах и никога не е спирал без да достигне минимума си от около 180 вт. Най ниската консумация беше 158вт на час...Ако някой от фуджаците сдаде багажа /да не дава господ/, ще си взема още един и аз като тебе...:lol:
Трима сме, трима. ;)
Детето порасна под 35-ца в 16-17 кв.м, не се е оплакало, че е на шумно и студено. За машината в хола важи същото. С топлолюбива жена до сега щяха да отлетят от стената, ако не се справят.
Предлагам модератор да изтрие коментарите ми с цел да не се подвеждат хората и да не си купуват въпросните прехвалени боклуци, извинявам се ако съм подвел някой и се е набутал точно с тази машина.Явно изглеждаме като ЗАВИСИМИ тролове на заплата в Кондекс.
Не им се впрягай толкова. И аз ги хваля. Дори "набутах" майка ми с такъв преди 5г.
Колеги някой да е намерил решение за това ужасно и непрестанно пукане на този прехвален MHI Premium 12? Да еба и боклука.
Да Ви кажа имам Daikin най-евтиния модел BOB 9-ка и от него съм много по-доволен икономичен е тих е не пука изобщо топли си добре. Единствения недостатък е дефростите на 30 мин но по- добре дефрост на 30 мин отколкото да работи 5 на 3 и да пука постоянно.
Това Митсубиши голяма греда.
Едва ли едино MHI пука другo не всички пукат но някои хора просто не им обръщат внимание но други много го дразни това
Най хубаво пукат салкъмови цепеници в печката на дърва.
Климатиците са за охлаждане. Само се залъгваме, че се топлим с тях.
По темата.
Как един доволен от МХИ не се намери да си инсталира един Хоум Асистат с един смарт контакт за да видим и ние колко е доволен в действителност.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
mimojef
Най хубаво пукат салкъмови цепеници в печката на дърва.
Климатиците са за охлаждане. Само се залъгваме, че се топлим с тях.
По темата.
Как един доволен от МХИ не се намери да си инсталира един Хоум Асистат с един смарт контакт за да видим и ние колко е доволен в действителност.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41209&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41208&stc=1
В Туята и моите изглеждат много добре. Даже в момента на 1,5 градуса единия работи на 195 вата.
Home Assistant Показва истинската им същност
Машината е от 2019г.Слагал съм му и ватметър за контакт,замервал съм с ампер клещи ,показанията са почти еднакви.А и в EVN се вижда цялостната картинка.;)
Аз пък не разбирам защо някой трябва да доказва на някого, че климатика му харесва и е доволен.
Цитат:
dimitargd
Колеги някой да е намерил решение за това ужасно и непрестанно пукане
Ако турбинатата ти е на Ауто, направи я на 2-ра степен, да не се развихря толкова след офф.Погледни и капака дали е натиснат хубаво и на трите закопчалки.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
mimojef
Просто искам да видя как работи една машина от която някой е доволен и му харесва.
това е от вчера сутринта като станах за работа - хареса ми как изглежда кардиограмата затова си направих екранна снимка. От посред нощ вали сняг , има 30см на терасата и върху климата - довечера след работа мога да направя екранна снимка и с дефростите посред нощ и т.н. ако си заинтересуван. Имам и тема/питане за монтажа на климата - там ми има и разположението на етажа , квадратура и т.н. - не че някой ми отговори де :BigGrin.
След селския тунинг с датчика държа дистанционното на 23 , вътре е 24гр ( в спалнята 23гр) . Дистанционното не съм го пипал от седмица. Но си признавам ,че докато му хвана магариите си поиграх и с дистанционно и с датчици и с каквото се сетиш.
А ако искаш да работи на минимума без да спира ти препоръчвам още по-див селски тунинг - решеш датчика и слагаш тример и работи на каквито искаш ватове денонощно :lol: - аз още не съм се отказал от тая идея:p
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41211&stc=1
А това е от вчера до сега - дефростите се виждат ясно и са си истински - заради снега , студа и влагата
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41212&stc=1
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41210&stc=1
Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
Мимо, истината е, че тези машини работят до бре при няколко условия.
1. Много високо задание (имам познати, които държат 25-26гр)
2. Много голямо помещение.
3. Много студено помещение (къща без изолация + задание минимум 23гр)
Тогава наистина голяма част от времето работят като инвертори и размразяват рядко, основно при нужда.
На майка ми 25-цата дори и с повишения минимим под -2 не офф-ваше, бачкаше си на около 380W. Но тя е в къща без изолация и задание 24гр.
Основният им плюс пред всички останали е голямото вътрешно тяло, което е изключително тихо и с големи дебити. В това отношение е по-добър от много машини висок клас.
За мен най-големия проблем е дефроста при он/офф цикли и за това не съм си сложил. Он/офф при този модел грам не ми пречи, честно казано. Както не ми пречеше на ZMX и МЕ SF. Само дефроста няма да изтрая.
П.п. За някои хора важно е да им е топло и тихо. Не ги интересува дали е он/офф и на колко стартира компресора.