Здравейте, господа! Споменах ви, че възнамерявам да "модифицирам" тавата на външното тяло, на машината от заглавието. Живея край р. Дунав и тук зимните студове, са почти винаги в комбинация с мъгли, което води понякога до запушване на дренажните отвори. Самата машина работи без проблеми и с такава, като кондензатът изтича отзад. Въпреки това, на мен не ми се нрави и реших да разпробия дъното, на определени места. Като цяло, всички машини, ползващи тази тава, като 20-35ZMX-S, ZM-S, ZS-S, имат склонност да замръзват, най-вероятно, защото отворите не са непосредствено под топлообменника и докато стигне кондензата до тях, замръзва, при контакта с леденостудената тава.
Искам да имате в предвид следното. Предварително успях да измеря грубо отстоянието от топлообменника до тавата, в най-ниската и най-високата част. Отстоянието хич не е малко, като минималното, е около 14мм, на късата част на топлообменника (отстрани). Това, предполагам, важи за всички гореспоменати модели. Ограничих свредлата (едното ф6, другото ф20) и боркороната ф44, като залепих изолирбанд (става и с хартиено тиксо), за да не пробия някоя от тръбичките на топлообменника.
Първо, разпробих големия отвор ф44, като проверих грубо, с нивелир, че именно там е най-ниската част и се събира най-много кондензат. Намира се до единия основен кондензатоотвеждащ отвор (фабричен).
Както сами виждате, отстоянието не е малко, като пръстът ми влиза съвсем свободно и има още немалко разстояние до топлообменника.
След това, разпробих с по-малките свредла на 3 различни места под топлообменника, за да може кондензатът да се изтича свободно отвсякъде. След това, уголемих отворите, със свредло ф20 (видях зор, ламарината е сигурно милиметър дебела). Оригиналните отвори, също са ф20.
Разбира се, накрая не можах да не се из*кам на метеното и на последния отвор, подбих леко с голямото свредло, долния край на пластините, на топлообменника. Добре, че тръбичката беше далеч, а и свредлото е с голям диаметър, та не пробих нищо. Постарах се, доколкото може, да изправя ламелите, с две прави отвертки.
Накрая обработих с борфреза и грундирах направените отвори. Ето го крайния резултат, на вашето внимание - 20ZMX-S Nordic :
Според мен, големият отвор ще е предостатъчен, но ако ще е гарга, да е рошава. Казах ви, че ще се постарая, да има някакъв вид и мисля, че се получи. Поне аз, съм доста доволен от резултата (с изключение на изкривените пластини [emoji16]). Получи се, както исках и си представях.
Ето как изглежда тавата, в оригинален вид: