Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
Цитат:
Първоначално публикувано от
vladata
Явно съм в грешка, извинявам се за което. Но явно и тук симптоните с шума са сходни и хората търсят решение
В какви условия работи вашия ZSX25, вид на сградата, квадратура, прозорци и стъклопакет, изолация?
Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
Да, на Diamond клапата е по-голяма и по-шумна. Но и на Premium не е напълно безшумна
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте. От скоро съм собственик на Mitsubishi SRK35ZS-W и гледам, че дисплеят на дистанционното не свети, а май трябва? Настроено е на L2, което е 100% осветеност според менюъл-а. Аз ли нещо пропускам или просто не е заложено да свети. Свети само бутона ON/OFF.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43204&stc=1
Цитат:
Ankh
За тоя "сополмод" , целия корпус на вътрешното тяло ли сваляте за да извадите датчика? Свалих черното капаче за захранването, но сензора така плътно стой между няколко пластмасови държача , че няма вадене
само черното капаче се сваля , датчика се издърпва и излиза
някъде назад бях пускал обяснения със снимки - ако ти се рови може и да намериш
Цитат:
KAIbryam
Здравейте. От скоро съм собственик на Mitsubishi SRK35ZS-W и гледам, че дисплеят на дистанционното не свети, а май трябва? Настроено е на L2, което е 100% осветеност според менюъл-а. Аз ли нещо пропускам или просто не е заложено да свети. Свети само бутона ON/OFF.
Тези степени L0,L1 и L2 са за осветеност на диода на вътрешното тяло, не на дистанционното.
Когато климатика работи , нали по дефолт диода свети.При настройка на L0, климатика работи, но диода не свети.Мисля, че на ZTL серията дисплея е с подсветка.
С две думи - всичко ти е наред с дистанционното!:)