Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Имам записки от 35ZSX, на -10гр поддържа 23гр. с 600-700W. 60-ката дава горе-долу същия разход при такава външна, дори една идея повече, според записките. С 60-ката съм хващал до -18гр, според прогнозата, няма драми, на около 800W бачка. С 35-цата няма да е по-различно. Компресорите на 35-цата и 60-ката с новия фреон са еднакви - RMT5111SWE3, топлообмемниците също.
Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Вече минах през темите за избор 2022, 2023 и 2024. Минах и тази и се втечних, 12ката я има и налична, 18ка ще се пита Кондекс. Но май всичко казва 35ZSX, ако дойде кучия студ, ще оставям 65 инчовия тАлавизор да помага. Роска дай само насока за WI-FI модула. Направо и него да бодна при монтажа. Впрочем видях минимума за отстояние от таван 6,5 см, наясно съм и с 15 пожелателни, но повече от 10-12 няма да мога да му осигуря вероятно. Би следвало да не е проблем си мисля. В останалите направления, разстояния много.
Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
WiFi модула си го слагах сам, допълнително. Свързва се лесно, ама направо може да се видим след ПГР-а и до нас може да дойдеш. 10см от тавана е достатъчно според мен, защото се отваря предния панел.
WiFi контролер WF-RAC за климатици Mitsubishi Heavy - този трябва да е. Остана да видя де да го бодна. Тампоните са ясни и нагреватела е ясен.
Еми, нов член в клуба! Монтиран 35ZSX...чакаме зимата!
Честито със здраве да си го ползвате, с тази машина вече нямате грижи, нито за жегите, нито за студовете - задавате си температурата която ви устройва, настройвате си въздушния поток, избирате АУТО на вентилатора и може да приберете дистанционното до края на сезона.
Сърдечно благодаря! Помогнахте в избора и се доверих на по-знаещите от мен! Нали това е смисъла тук! Аз се възползвах!
Здравейте, собсвеник съм вече на 20zsx. Ще замени едно Sanyo (ново от Япония-2001 г.), което 23 години не мръдна. Без особени грижи-само въздушни филтри и на 3-4 години профилактика. Велика машина. Дойде човек за да огледа къде ще се монтира 20zsx и каза, че не могат да се ползват старите тръбоотводи, които са вградени във външната изолация.Има ли начин да се ползват старите тръбни пътища или да мисля за друг вариянт. Благодаря на всички отзовали се.
направо е противопоказно да се ползват старите тръби - добре ви е посъветвал човека
значи моето Саньо да не го мисля още ,че подкара 18та година :))
Старите тръби спокйно може да се използват , още повече че са вградени . Уговорката е че този който го прави освен че трябва да знае как да го направи, трябва и да е мотивиран да го свърши .
Аз финансово ще го мотивирам, но не знам дали е технически възможно. Може фи-то да е различно. Благодаря.
Фи-то ще стане за 20 ZSX , стига Саньото да да не е от 50 ка нагоре , не че не може .
Не, 12-ка. Значи може и да стане, че не ми се правят ремонти, скривания на тръби и т. н.
Просто искай хубаво да ги продухат с азот.