Здравейте.
Имам 2 климатика Мицубиши - в спалнята SRK25ZS-W, а в хола - SRK35ZS-W. И двата климатика са включени постоянно на автоматичен режим, с настроена температура 18°. Прави ми впечатление, че в спалнята е много топло и струята също се усеща доста топла, а в хола това не е така. Струята се усеща осезаемо не толкова топла и помещението също е значително по-хладно. Имам съмнения, че въпреки, че зададената температура и в двете стаи е 18°, в спалнята всъщност е доста повече, но нека да спомена и че до преди около 2 седмици и в хола беше значително по-топло, без да са променяни никакви настройки. Иска ми се в спалнята да не е толкова топло, но в момента съм в патова ситуация... Какво смятате вие - има ли вероятност климатика в спалнята да не отчита правилна температура и поради тази причина да има такава разлика? Да кажа ли в магазина да изпратят техници или има някакви настройки, които мога да проверя, въпреки че както казах, настройките и на двата климатика са еднакви? За информация - спалнята е около 12 квадрата, а хола - около 20 - панелен блок.
Благодаря!