Здравейте, от няколко дни съм горд собственик на климатик SRK60ZSX-W и прилежащия wifi Контролер.
Обаче се оказа голяма драма свързването му. С WpS бутона поради някаква причина на 3секунда ми се ресетват настройките на рутера(по книжка са 5сек). Пробвах с 1-2 сек- не намира рутера.
Като пробвам вариант без WPS, връзвам си телефона към WIFI на адаптера. После приложението го намира и иска да исбера мрежа. Избирам си 2.4GHz мрежата, въвеждам й паролата(пробвах и с ssid И key на рутера). Дава ми че уж е успешно и като пробвам от Smart M-art приложението да го контролирам ми дава The Air Conditioner can not be operated because the Air Conditioner status can not be acquired.
Ресетнах от wifi adaptera, Трих, кънектвах няколко пъти, по едно време ми даваше съобщение, че били достигнати макс юзери а рутерера ми до 64 устройства и се виждаха само 7-8 като виждах въпросния климатик.
Айде наново reset, триене въвеждане-> пак същата грешка Can not be Acquired.
Имам дайкин подов с вграден wifi, с него нямах проблеми. А го вързах след неуспешните опити с митсубишито
В нета видях клипче със същата грешка, но човека беше се вързал на 5G И с минаване към 2.4 се оправи, а аз съм си на 2,4 през цялото време
Някаква идея от къде може да е проблема?