Резултати от 1 до 4 от общо 4

WiFi контролер WF-RAC за климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Здравейте, от няколко дни съм горд собственик на климатик SRK60ZSX-W и прилежащия wifi Контролер.
    Обаче се оказа голяма драма свързването му. С WpS бутона поради някаква причина на 3секунда ми се ресетват настройките на рутера(по книжка са 5сек). Пробвах с 1-2 сек- не намира рутера.
    Като пробвам вариант без WPS, връзвам си телефона към WIFI на адаптера. После приложението го намира и иска да исбера мрежа. Избирам си 2.4GHz мрежата, въвеждам й паролата(пробвах и с ssid И key на рутера). Дава ми че уж е успешно и като пробвам от Smart M-art приложението да го контролирам ми дава The Air Conditioner can not be operated because the Air Conditioner status can not be acquired.
    Ресетнах от wifi adaptera, Трих, кънектвах няколко пъти, по едно време ми даваше съобщение, че били достигнати макс юзери а рутерера ми до 64 устройства и се виждаха само 7-8 като виждах въпросния климатик.
    Айде наново reset, триене въвеждане-> пак същата грешка Can not be Acquired.

Имам дайкин подов с вграден wifi, с него нямах проблеми. А го вързах след неуспешните опити с митсубишито

В нета видях клипче със същата грешка, но човека беше се вързал на 5G И с минаване към 2.4 се оправи, а аз съм си на 2,4 през цялото време

Някаква идея от къде може да е проблема?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Спомням си, че беше голяма клизма свързването при мен, към рутера. По спомени, следвах инструкциите, дадени към устройството. Множество пъти рестартирах устройството, чрез дърпане на щепсела на машината (по спомени). Някоя от финалните операции, които вече се правеха от телефона по спомени, трябваше да се направят много бързо, иначе не става. Свържеш ли го веднъж, няма проблеми. Дори съм изключвал устройството от буксата към вътрешното тяло, заради почистването, рутер съм сменял, намира го веднага. Въпросът е веднъж да го пребориш. Предполагам не съм помогнал особено, но следваш ли инструкциите все ще стане. Най-вероятно няма да е от първия опит, но става.

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Отговор: WiFi контролер WF-RAC за климатици Mitsubishi Heavy

поне над 30 пъти съм трила и свързвала наново, спазвам точно инструкциите, не знам какво става вече

5. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Отговор: WiFi контролер WF-RAC за климатици Mitsubishi Heavy

Рутера ти има ли две отделни мрежи за 2,4 и 5gh или са 2 в едно?
    Проблема вероятно е в рутера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Mitsubishi Heavy
    От dindo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3463
    Последно: 10-11-24, 15:51
  2. Разлика между Mitsubishi-heavy-srk20zsx-s и Mitsubishi-heavy-srk20zsx-w
    От Joro1986 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 05-07-19, 14:23
  3. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  4. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе