Искам малко информация за модела.Как се справя в режим на отопление?Какви отзиви имате за него.С какъв фреон работи и продължителност на живот?Какво производство са?Всичко което се сетите
Искам малко информация за модела.Как се справя в режим на отопление?Какви отзиви имате за него.С какъв фреон работи и продължителност на живот?Какво производство са?Всичко което се сетите
Китайска Народна Република с дълбока българска жилка
Хаха Впрочем да ви се намира сервизно за модела!?Хора с какъв фреон е това!С 22 ли е?
Пробвай с това, но май не е точно за модела:
KFR-45GW/J11.
http://www.chlodzenie.pl/dg/dokument...e%20manual.pdf
И ако не е тайна,за какво ти е подобна информация? Ако е с цел покупка,не си губи времето,а потърси нещо истинско.
Не е за покупка.Далавера ми е,но още не съм го видял !Свалили са ми го от едно кафене и ми казаха какъв е.За това искам инфото.100% тръбите са му отрязани при демонтажа и е в неясно състояние.
Е,щом е на далавера,не го мисли толкова. На харизания кон зъбите не се броели...И да научиш нещо негативно,едва ли ще ги захвърлиш климатика ей-така.
Разбира се.Пуснах темата за малко инфо.Да видя какво ще изкочи
-Щом искаш мога да ти кажа че това е най-доброто на ОСАКА.Ако някой не е съгласен нека да го отрече.Първоначално публикувано от kriso.3206