Резултати от 1 до 3 от общо 3

Информация и мнения за Тунис?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Информация и мнения за Тунис?

Доходило ми се е в Сахара.
    Загледах почивките в Тунис и се замислям сериозно за една 7-дневна в началото на септември.
    Някой може ли да сподели информация и лични впечатления?

Като цяло, основното, което очаквам е от ходенето в Сахара. Ще се въздържам от скъпи хотели, което май е проблем в Тунис...
    На първо време, окото като цена и предлагане ми хванаха две относително долнопробни:

CARIBBEAN WORLD HAMMAMET
    и
    CARIBBEAN WORLD MONASTIR

Някаква информация за тези хотели и местата, в които се намират? Като че ли Хамамет е по-добре от Монастир, ама пък втория хотел ми допада повече.
    Друго предложение за евтиничък хотел?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Отговор: Информация и мнения за Тунис?

Семейството на сестра ми бяха първо в Мароко, от където се върнаха леко разочаровани и за оправяне на вкуса си направиха едно не евтино пътуване в Тунис. Тотално разочарование- пет звездният хотелски комплекс се оказал доста мизерен и с лошо обслужване (ако желаеш ще попитам как му беше името) пустинното сафари зле организирано и твърде "туристическо". Извън хотела било -мръсотия, прах, мухи и цигания. Единственото интересно приключение за което разказват е било до едно берберско село доста на юг в пустинята, но с професионален гид, подходящ автомобил и на висока цена. В крайна сметка след Тунис, Мароко им се струваше прекрасно място. От проучването което направих аз за мое пътуване в Северна Африка стигнах до извода, че бюджетна и хубава екскурзия не може да се случи. Естествено мнението ми е субективно и не от "първа ръка", ще очаквам някой друг да се включи с мнение тъй като дестинацията ми е любопитна от доста време.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Отговор: Информация и мнения за Тунис?

За Мароко не знам,не съм бил,но виж ,написаното по горе за Тунис е напълно вярно!Много мръсотия ,много цигания и реалността няма нищо общо с рекламата!Не си заслужава!Опитай със Саудитска Арабия!Колеги бяха там,е в командировка ,не на екскурзия,но казват, че са ошашавени!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. RQ: Информация и мнения за Samsung AQ18A1RE
    От na7o във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 23-01-14, 17:38
  2. KFR-45GW/JNV - информация и мнения
    От kriso.3206 във форум Климатици Osaka
    Отговори: 8
    Последно: 09-02-10, 22:50
  3. Моля, за информация и мнения за DAIKIN R25 EDS
    От zdravkich във форум Климатици Daikin
    Отговори: 8
    Последно: 26-01-10, 18:45
  4. Информация за фиш на КАТ
    От Delta1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 16-05-06, 21:51
  5. Информация за FDD
    От JEITY във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 27-03-06, 23:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе