Искам да попитам дали този климатик си заслужава да се купи. Не намирам много мнения за него.Важно е да топли до около -5 градуса, и също не знам какви са му параметрите.
И има ли слабости този модел и какви са.
Искам да попитам дали този климатик си заслужава да се купи. Не намирам много мнения за него.Важно е да топли до около -5 градуса, и също не знам какви са му параметрите.
И има ли слабости този модел и какви са.
Попов е прав, толкова е желязна, че става перфектно за скрап.
Този модел не беше ли с R-22 от не знам коя си година. Това ,че още се произвежда си е някаква енигма.
Много производители продължават да си произвеждат машини на R22. При това в значително по-големи количества, отколкото машини на R410. В Азия и Южна Америка нямат такива кретенски изисквания както в Европа.
А някави характристики може ли да намерим че консумацията е много важна.
Аз си имам климатик и то перфектен но този ми го дават за 250лв. И мисля да го монтирам в един апартамент който ползвам за вила. Не че ми е тумнало климатик да купувам за там но .... та кажете обективно за да сте ми полезни...
Момчето което ми го дава го познавам, каза че е обслужен работещ но е демонтиран защото напусна квартирата а в новата има климатик.
Трагична история. Не се занимавай с него.250 лв. са много за него.