Здравейте!!! Имам Осака CH12DJ която даде дефект в компресора и четирипътния и ги смених обаче след това забелязох,че перката на външното тяло не спира и дига голямо налягане. Кое кара перката да спре след като дигне налягане ? Мерси предварително.
Здравейте!!! Имам Осака CH12DJ която даде дефект в компресора и четирипътния и ги смених обаче след това забелязох,че перката на външното тяло не спира и дига голямо налягане. Кое кара перката да спре след като дигне налягане ? Мерси предварително.
Ако перката спира тогва се видга голям налягане, а не ако се върти.
Аз си мисля ,че е обратното на отопление конвекционалния модел като работи перката по принцип един нормален климатик дига 25 бара после перката спира и налягането почва да пада след като падне на 18-19 бара пак се пуска и пак почва да дига налягане. Така ли по-принцип?
Мерси Jony От датчика на външното тяло ? Те имат допълнителен датчик на външно тяло. Колко трябва да покава като параметри?
Колко трябва да показва датчика на външното тяло някой знае ли ?Дайде още мнения защо не спира перката Моля
датчика е в вътрешното тяло , стои на изпарителя и ще изключи външ. вентилатор ако усети прегряване там кадето е , а при теб явно не достига температурата
10 килоома при 20гр.,ама най-сигурно питай еко-клима.Джони,май има осаки с датчик на външното,но за тая и аз мисля,че е на вътрешното.Ако не е от датчика,виж платката.
Сложи монометрите и кажи кво е налягането,да не говорим само.
Мисълта ми е първо да види налягането,че както паднаха температурите ще му изключи външният вентилатор ама на 32ри декември,пък тогава да говорим.
стига налягане до 30 бара и има фреон 900 гр аз изпуснах малко като видях че дига толкова обаче все не спира перката
значи нямаш топлина във вътрешното затова не спира вентилатора само с налягане не става.Ще трябва да му смениш чек вентила и капилярките
той климатика си духа много топло. Какво е чек вентил ? и кой капиляри