Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 24

Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2012

Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Здравейте,
    Бих желал да споделите мнения и опит с тези Осаки. Мисля да отоплявам хол 18-20 кв. м. западно изложение с ПВЦ дограма и остъклена тераса, изцяло вътрешен апартамент. В останалите две стаи имам Мидейки девятки инверторни от преди 6 години. Бюджетът ми е хилядарка .
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346751300[/time]_________________________________________________

Няма ли някой който да има впечатление от тези модели....?

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346748097[/time]_________________________________________________

Казвайте хора, че мисля след празниците да купувам...НЕЩО

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Калине за съжаление след празниците наистина ще си купиш НЕЩО. Не знам какво ще излезе нещото, но със сигурност няма да е климатик. За този бюджет единствената алтернатива е употребяван японски климатик иначе взимаш един голям китайски боклук. Ако си намериш читава бройка от високият клас на японските машини следващата ти тема ще е къде да изхвърлиш мидеиките.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Re:Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Калине за съжаление след празниците наистина ще си купиш НЕЩО. Не знам какво ще излезе нещото, но със сигурност няма да е климатик. За този бюджет единствената алтернатива е употребяван японски климатик иначе взимаш един голям китайски боклук. Ако си намериш читава бройка от високият клас на японските машини следващата ти тема ще е къде да изхвърлиш мидеиките.
    да допълня Блу - понеже ще си спестил пари от енергото за още хубави клими!

5. Тук е от
    Aug 2012

За втора употреба и дума да не става :rolleyes: :rolleyes:,
    но за 1000-1100 левчета КАКВО тогава????
    Fuji дванайска..???

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За този бюджет аз нищо не мога да ти препоръчам. Ако беше за охлаждане да, но за отопление всичко в тези граници е имитация.

7. Тук е от
    Aug 2012

И си много прав......но май ще взема една Осака "на късмет" пък каквото ще да става. Няма на къде трябва да се топля.. :rolleyes:

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от kalin_3
    За втора употреба и дума да не става :rolleyes: :rolleyes:,
    но за 1000-1100 левчета КАКВО тогава????
    Fuji дванайска..???
    и аз така си мислех,но повярвай ИЗХВЪРЛЕНИТЕ СА СЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ЕВРИПЕЙЦИТЕ.скачай на един БОКЛУК и ще видиш как работи истински климатик.явно сме много богати,та да хвърлим ИЛЯДО ЛЕВА на късмет.....................ценете парите си.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от kalin_3
    И си много прав......но май ще взема една Осака "на късмет" пък каквото ще да става. Няма на къде трябва да се топля.. :rolleyes:
    Колега, ако ще разчиташ на късмета то по-добре рискувай с японски. Особено ако си от Пловдив или околността.

11. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

При добра изолация и хубава дограма мисля че това е добър вариант, не си давай парите за евтин климатик...после ще ги дадеш за ток.

http://www.daricclima.com/158-daikin...v-comfort.html

12. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Re:Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Osaka CH-12DSBP е произведен в заводите на GREE, серия Gree Change

Настенные кондиционеры, настенные сплит-системы. Купить настенные кондиционеры - Gree-air.ru

За предпочитане е даже пред евтините серии на много Японоктайски климатици.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Отговор: Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

Мале,тия греета от линка по скъпи от Дайсекай 6.Грее първи орязаха бакъра и нашлякаха 7ци за 9ки,9ки за 12ски.За 1100 лв. беше преди година-две да си вземеш едно LGC на примоцийка,ама сега трябва някой лев отгоре да приготвиш.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Отговор: Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP или Osaka CH-12-LBP1- МОЛЯ за мнения и опит

kalin_, Не се заигравай с осаките, че ще се видиш в чудо като и изтрещи електрониката. Мой познат беше принуден да го изхвърли, понеже никой техник не искаше да се занимава с него.

16. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

аз съм горд собственик на LBP1 само че 9-ка
    много ръмжи навън , много ток гори - лг-то което баща ми беше купил поне 5 години преди аз да си взема осаката е много по напред , хем 12-ка хем по малко ток гори.

вдигнаха тока не се занимавай с глупости. това е моя съвет. търси нещо с коп поне 4 нагоре.

17. Тук е от
    Nov 2012

Калински,според мен,а предполагам,че и за повечето хора,всеки един избор на какъвто и да е климатик е на късмет Предполагам,че вече имаш машина и ти пожелавам да ти служи вярно дълги години. И аз преди няколко месеца месеца се сдобих с LBP1,само че 12-ка и сега го наблюдавам,въпреки,че от известно време ми прави разни мурафети,които ще се разберат,благодарение на познанията на повечето членове от форума

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

В службата има два CH 12 DSBP, топлят нещо, но са шумни външните тела. Изхвърления Daikin у нас е на светлинни години от тях, тези Osaka само приличат на климатик. Отделно външните тела са им по-малки от на 9-ка. Ако трябва да дам пари за клима не бих ги дал за такова дърво. Сега чакам Сашо за една 28-ца от изхвърлените за у нас и за момент не съм се замислял да си купя Osaka, Midea и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем Osaka CH-12-DSBP
    От andrian.ivanov във форум Климатици Osaka
    Отговори: 16
    Последно: 17-06-15, 00:27
  2. Отговори: 7
    Последно: 09-02-13, 15:35
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Osaka СН-09-GL - мнения
    От elenaalex във форум Климатици Osaka
    Отговори: 112
    Последно: 02-05-08, 12:29
  5. Osaka CH-12-JSE - мнения
    От vitvitali във форум Климатици Osaka
    Отговори: 3
    Последно: 23-04-08, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе