Здравейте.
Имам климатика от 1 месец и работеше перфектно... нямах оплаквания... ползвам го за отопление..
Проблема е следния.. вчера на 4-5 пъти докато работи климатика спира тока... а като спре от вътрешното тяло се чува едно съскане, стържене и пукане та чак сърцето ми се свива всеки път(незнам от вентилатора ли е или др.). Проблема се появи обаче вечерта... както си работеше климатика се изключи сам по същия отвратителен начин и лапата за power започна да премига. Отначало помислих че е премигнал тока без да разбера но след 1-2 часа го направи отново... после пак.. и т.н.
Забелязах, че и не се изключва както преди при достигане на температурата си.. незнам дали е от минусовите температури от вчера навън при което неможе да я достигне но не ми се вярва тъй като и на 20гр. го направи.... дали е от токовите удари... или е просто стандартно размразяване тъй като вчера за пръв път започна да замръзва изтичащата вода(но ако е размразяване защо така кофти се изключва)...
Просто отвратителна работа...
Моля за съвет... сега ще взема днес термометър за да видя при достигане на температурата каква е реакцията и ще пиша повече..