Re:Мнения за климатици Panasonic
Очевиден е известен сарказъм, а може би и завист?
Какво ще "први"?
Може да ползва наименования на фалирали марки с неправилна и нерентабилна търговска и инвестиционна политика?
А може да повтаря "хит" номерация на модели от времето в което много други марки не са били още производители.javascript:void(0);
Цитат:
Първоначално публикувано от Sevo
Може да ползва наименования на фалирали марки с неправилна и нерентабилна търговска и инвестиционна политика?
Лош-лош! :taz :Drinks:
Който гледа дизайна на вътрешното,а не как е конструирано и обдухва-много греши,особено при тая тъпа мода с цял преден панел,който при свястните клими се отваря при работа,що ли :wink:.
Цитат:
Първоначално публикувано от climamarket
те и новите модели за 2011г. YE12MKX и YE9MKX се предлагат на тази цена с монтажа
в този ценови клас има голямо състезание и трудно се правят някакви подобрения, в МКХ моделите поне са сменили дизайна на вътрешното тяло и изглежда доста прилично
Къде колега /в коя фирма/ се предлагат новите модели на тази цена???
Аз съм от Русе. Ще се радвам ако има представителство тук.
В никакъв случай сарказъм и още по малко завист първия климатик до който се докоснах преди 14 години беше панасоник и след това няколко хиляди такива минаха през моите ръце давайки ми хляб и парички в джобчето съжалявам че се докачаш по темата, но все пак няма друга марка с 6 почти различни модела в сегмента 9-12 инв. аколкото до азбуката аз мога да ти цитирам всички модели на панасоник от 1994 г насам а те не са малко!
Саньо ли имаш предвид под фалирала марка???
Или проявяваш "известен сарказам, а можеби и завист" към бившите си работодатели??
Компанията Sanyo не е фалирала, а обединението и с Panasonic е стремеж да дадат заедно по-добър продукт на крайният клиент.
Явно грешно съм разбрал посланието ти в предишният постинг. Сега вече разбирам че уважаваш марката.
Никъде не съм споменавал марка или работодател. Разпознаването на такива в краткото ми експозе, най-вероятно е плод на твоето виждане за "бившите ми работодатели".
Peace and love :Drinks: :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от cooler
Peace and love :Drinks:
Сега само остава да се вземете :) :Drinks:
взряли сте се в Панасоник сякаш другите марки са ок .. я вижте Дайкин какви консервени кутийки изкара като нови модели ,същевременно вдигна цената на старите изобщо крайно нагло ми се струва на мене .. Фуджитсу и те вкараха опоскани нови модели а читавите са на цената на висок клас японски климатик ( само че качествата не са ) после що хората заглеждали втора употреба на 100 волта ами аз не искам външно тяло 15 кг ,искам вътрешното да е толкова ..
ХИТАЧИ вървят по същия път.Новата СЪММИТ серия за 2011 г. - Н3, е с КОП 3,62 и ЕЕР-3,21.В сравнение с Н2, падат, защото са вдигнали консумацията без промяна на мощностите.
Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
после що хората заглеждали втора употреба на 100 волта ами аз не искам външно тяло 15 кг ,искам вътрешното да е толкова ..
Aйде сега и теб ще заподозрат,че искаш да караш климите си на вторични суровини,та гледаш все килата! :))
: Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Сега само остава да се вземете :) :Drinks:
вие не разбрахте ли, че охладителя е специалист от висока класа, така да се каже наш научен кадър...
в единия заден джоб държи CV за пред Дайкин, в другия за пред Панасоник и дебне до какво ще доведе прекомерната употреба на алуминия вместо мед от двете компании или както сподели един поляк, който участва във възстановки на средновековни рицарски боеве днес по телевизията - тъй като рицарите ААА се придвижвали бавно към полесражението въпреки, че подкрепяли рицарите БББ като разбрали, че БББ търпят загуба от ВВВ бързо се присъединили към ВВВ и изтребали предходните си приятели БББ. :016:
LKE модела как е от към пластмасата на вътрешното тяло?Пукане,скърцане,дефрост?Панасоник ужким казват че продават много в БГ,пък оплаквания тази зима от модела няма.
Аз не съм чул малайзийски модел на панасоник от както се занимавам с това (1995) да пука и скърца. По отношение на дефроста не се наблюдават проблеми поне по данни от миналата зима.