Искам да си купя климатик и съм се спрял на този модел PANASONIC CS/CU-RE 12 JKX Кажете си мненията ?
п.п.Днес ми казаха ,че бил по добър избор от HITACHI RAS/RAC-14EH1 ,който е MADE IN JAPAN
Очаквам мнения и препоръки
Искам да си купя климатик и съм се спрял на този модел PANASONIC CS/CU-RE 12 JKX Кажете си мненията ?
п.п.Днес ми казаха ,че бил по добър избор от HITACHI RAS/RAC-14EH1 ,който е MADE IN JAPAN
Очаквам мнения и препоръки
На кантар е работата при отопление при ниски температури.Мощността му рязко намалява под -5°,хората ясно са го написали в таблицата.И с Хитачито е така.И много не вярвай,че е джапанка.
така и не разбрах кой от HITACHI RAS/RAC-14EH1 - MADE IN JAPAN и PANASONIC CS/CU-RE 12 JKX - MADE IN CHINA е по-добър
При тази дилема бих заложил на Панасоника
Аз бих се бръкнал още 200 кинта за Fujitsu. Не е нещо, дето се купува всеки ден.
и кой модел Fujitsu е + 200 лв?Първоначално публикувано от Kasap
ASYA-09LGC
И при какви условия ще го ползваш. Че на морето е едно, а в балкана - друго.
Моят хол е 55-56 куб.метра този е за 50 куб.метраПървоначално публикувано от Kasap
Този FUJITSU ASYA-12LGC 12000 BTU е за 80 куб.метра 20/24 куб.метра над моите нужди и е 300 лв отгоре
Ако не ще изчакам да спестя още някой лев,за да си купя ASYA-12LGC - тъкмо и коридора ще топли .