Здравейте, мисля да си закупя климатик National CS-V221A, но не намирам никаква спецификация за него. Климатика ще с използва за отопление на стая 47куб м. Моля, ако може да ми помогнете! Благодария ВИ предварително!
Здравейте, мисля да си закупя климатик National CS-V221A, но не намирам никаква спецификация за него. Климатика ще с използва за отопление на стая 47куб м. Моля, ако може да ми помогнете! Благодария ВИ предварително!
Засега само мога да кажа, че е 2001-ва година и е 2.2 kW на охлаждане. Това е сигурното. eccj нещо са прецакали онлайн каталога и направо ме побъркват!
Да живее кеша на google:
2.2 kW охлаждане консумация 400 W и EER = 5.50
3.2 kW отопление консумация 635 W и COP = 5.04
При 2° външна имаш 3.5 kW отоплителна мощност.
Ще става, стига вече да си отговаря на характеристиките - разбирай да не е издухан от работа. Ако е запазен и не много скъп го вземай.
Благодаря Ти!
--------------
Здравеите, нормално ли е при нагласена темперарура 24 градуса, изходящия въздух да е 30 градуса. Трябва ли да се обаждам на сервиза да дойдат да го погледнат?
--------------------
Когато вдигна температурата на 30, изходящия въздух е около 42-43 градуса.
Нормално е. Ако продължи да духа с 50 нали ще вдигне зададената от теб температура.
Не мога да ви разбера с тези термометри. Защо се вживявате толкова и искате да викате сервиза за щяло и нещяло.Дори производителя не знае, с колко градуса трябва да духа при условията при които мериш. Или работи машината като хората, или - не. Ако съм на мястото на техниците, ще въведа такса за подобни изследователи.Първоначално публикувано от Postal