Здравейте.Сдобих се с този климатик но дистанционното му е на китайски.Можели да ми помогнете с упътване на Български или Английски език на дистанционното.Благодаря.
Здравейте.Сдобих се с този климатик но дистанционното му е на китайски.Можели да ми помогнете с упътване на Български или Английски език на дистанционното.Благодаря.
Уф... Поне да беше на японски, да помогнем.Първоначално публикувано от valyo83
Ами не знам колега може да е и на японски не разбирам. просто искам да попитам дали някъде може да се намери упътване за това дистанционно,на Български или на Английски?
Трябва ли да знаем дали модела който са ти предоставили е оригиналното управление за модела климатизатор?! Всяко дистанционно управление си има модел и ако споделиш кой е той, може и да ти помогнем.
Да както каза Сашо-може да е с друго,но оригиналното трябва да е A75C692, и да изглежда така:
Не е точно такова но при първа възможност ще го снимам.Колеги искам да попитам сега при експлоатация отдоло на външното тяло има отвор но към него никой не е свързал гофре а от там каппи вода това нормално ли е или не.
външното тяло - тече когато вътре топли - нормално е. споко. гледай гофрето да не замръзне пълни се външното и може да стане някой гаф.
Нека си капе-това се получава при висока влажност на въздуха(мъгла,дъжд) и с едното почиства външното тяло,и не слагай щуцера отдолу-да не ти направи проблем зимата като замръзне.Първоначално публикувано от valyo83
Извинете за закъснението но просто нямах време.Ето снимки на дистанционното ще съм благодарен ако ми обясните кое копче за какво е .
Този пост е редактиран от Aleksandars; 10-11-12 в 22:56.
Това ли му е оригиналното дистанционно Сашо?Това май е модел A75C419.
Не, не е оригиналното, но това използва. Това управление се е за модели National производство 1992~1994 година. Показаното на снимката от valyo83 е модел G28VS621.Първоначално публикувано от diksanal
а за модел CS-SG22V-W имашли ръководство на дистанционното