Здравейте.Сдобих се с този климатик но дистанционното му е на китайски.Можели да ми помогнете с упътване на Български или Английски език на дистанционното.Благодаря.
Здравейте.Сдобих се с този климатик но дистанционното му е на китайски.Можели да ми помогнете с упътване на Български или Английски език на дистанционното.Благодаря.
Уф...Първоначално публикувано от valyo83
Поне да беше на японски, да помогнем.
Ами не знам колега може да е и на японски не разбирам.просто искам да попитам дали някъде може да се намери упътване за това дистанционно,на Български или на Английски?
Трябва ли да знаем дали модела който са ти предоставили е оригиналното управление за модела климатизатор?! Всяко дистанционно управление си има модел и ако споделиш кой е той, може и да ти помогнем.
Да както каза Сашо-може да е с друго,но оригиналното трябва да е A75C692, и да изглежда така:
![]()
Не е точно такова но при първа възможност ще го снимам.Колеги искам да попитам сега при експлоатация отдоло на външното тяло има отвор но към него никой не е свързал гофре а от там каппи вода това нормално ли е или не.
външното тяло - тече когато вътре топли - нормално е. споко. гледай гофрето да не замръзне пълни се външното и може да стане някой гаф.
Нека си капе-това се получава при висока влажност на въздуха(мъгла,дъжд) и с едното почиства външното тяло,и не слагай щуцера отдолу-да не ти направи проблем зимата като замръзне.Първоначално публикувано от valyo83
Извинете за закъснението но просто нямах време.Ето снимки на дистанционното ще съм благодарен ако ми обясните кое копче за какво е .
Този пост е редактиран от Aleksandars; 10-11-12 в 22:56.
Това ли му е оригиналното дистанционно Сашо?Това май е модел A75C419.
Не, не е оригиналното, но това използва. Това управление се е за модели National производство 1992~1994 година. Показаното на снимката от valyo83 е модел G28VS621.Първоначално публикувано от diksanal
а за модел CS-SG22V-W имашли ръководство на дистанционното