Става въпрос rogev, за модела CS-E12DKEW и като резервен (CWA981149),а също и с керамичните лагери (CWA981149CB) му дават че стават, ако ти върши някаква работа това инфо.
Става въпрос rogev, за модела CS-E12DKEW и като резервен (CWA981149),а също и с керамичните лагери (CWA981149CB) му дават че стават, ако ти върши някаква работа това инфо.
Благодаря за инфото.
Имаш ли идея, каква му е цената?
тоя с керамичните лагери не знам дали изобщо ще се намери на смислена цена и дали ще изкара много повече .. по добре сменяй лагерите на твоя през 1-2 години
За първия пишеше 120 евро,а за керамичните-130евро.Първоначално публикувано от rogev
Бахти! На мен ми взимат толкова за метало-керамка /с благороден метал/Първоначално публикувано от diksanal
На там отива работата с тия цени...Първоначално публикувано от Alexi
Поне имаш оборотни моторчета . Аз съм насреща за другото . А и още месец съм зает - нещо като ден година храни .
Вероятно може да се намери нов мотор за поне на половин цена ,добре е да се пита в оторизираните сервизи като им назовете парт номера който ви интересуваПървоначално публикувано от Alexi
знаеш ли каква цена ми обявиха за мотора на XE9DKE в официален сервиз ? 300+ лв .. като добавиха че е по добре направо да сменя климатика вместо да давам 300 лв за моторчето на турбината му .. климатика работи безотказно 3 години от тогава и ще работи безотказно още доста ,а лагерите са по 5 лв и то качествени ,има и по 1 лв .. така че не ме занимавай с глупости ...
под 160 не се намират . Вносителите така да се каже са 2 фирми на кръст. Идеята е - докато е нещо дребно да те цокат . Ако думне компресор и коя да е платка и не си в гаранция да те принудят да си вземеш нов. Компресорите бяха 1200 навремето сега ги дават по 600 , като за 1200 би си взел хубава нова машина с гаранция ...
Дай заявка за мотор и ще получиш добра цена на:
http://www.climamarket.bg/customer/spares.php?
Хубаво де . Кажи колко им е цената ....
Пусни си заявка и ще ти отговорят за цената. Аз да не знам наизуст всички цени на мотори и т.н.
Дойде време пак да сменям лагери.
За съжаление отдавна изгубих връзка с човека (qqto), който ми ги смени преди.
Та да попитам: Последно, коя марка/модел лагери се утвърдиха като най-здрави и тихи?
Този пост е редактиран от rogev; 23-05-16 в 10:30.
Каквито и да сложиш ще изкарат малко ,има нещо сбъркано в дизайна на тия моторчета. Мен след 3-4 смени ми писна и продадох климатика - последно му бях сложил лагери FAG от по 6 лв броя и изкараха 1 година.
Този пост е редактиран от avenger; 23-05-16 в 20:01.