Здравейте имам проблем с този климатик , вчера пуснах климатика на охлаждане и от лявата страна на вътрешното тяло почна да капе вода .Предишни години нямаше такъв проблем.На какво може да се дължи това ?
Здравейте имам проблем с този климатик , вчера пуснах климатика на охлаждане и от лявата страна на вътрешното тяло почна да капе вода .Предишни години нямаше такъв проблем.На какво може да се дължи това ?
Извикай си техник да го "прегледа".Първоначално публикувано от ste1
Може да е запушен канала/тръбата за отвеждане на конденза или да има обратен наклон.
На колко години е климатика и почистван ли е досега?
Климатика е на 5г , провеждани са му всичките профилактики с исключение на последната .Първоначално публикувано от justify
Погледни филтрите да не би да са набъкани с прах след това техник.
той този фреон на петата ли година реши да излезе като дух от бутилката?Първоначално публикувано от cooler
Странно-тези панасоници капят все от ляво-китът със сигурност му е от дясно?Направи си хубаво почистване-най вероятно се е завъдила колония от плесени и мухъл и е намалена пропускливоста на дренажната тръбичка.Първоначално публикувано от ste1
Е, той дренажа се мести на по-читавите модели все пак...
Да , но точно по тази причина остава влага в обратната страна на дренажа към тапата и почва да мирише .На мойте съм им дал наклон със санитарен силикон и няма проблем.
Каквото и да правиш всичко рано или късно се размирисва.