този и аз го имам още, но се спира от производство и ще остане само спомена...
този и аз го имам още, но се спира от производство и ще остане само спомена...
Машината е перфектна, и монтажа беше такъв от climamarket.
Не може да се сравнява със скъп инвертор, но също мога да потвърдя, че не ме предаде в големите студове.
Няма да сгрешиш, ако я избереш.
Принципно е така, но ако искаш да водим спор на тази тема няма никакъв проблем. Техническите данни, които се дават в Б-я за Грий не са реалните, всеки сам може да си направи изводите защо е така.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Относно Панасоника, смятам че има достатъчно добри мнения за него и ще се справи идеално през лятото и доста прилично зимата.
Нямам желание да спорим колега сигурно причините са ви основателни. Защо не го махнете от листата си като не ви кефи? Аз така правя сега с Мидеята с тази ценова политика е безсмислено да я предлагаме.Първоначално публикувано от Vimaxclima
Знаеш как е, въпрос на политика, по-добре да има запитване за климатик, при което да обясниш на човека как стоят нещата, отколкото да няма запитване, но все пак клиентът си решава какво да избере. А и в конкретния случай говорим за наш клиент, който вече има монтиран климатик от нас и е останал доволен, както сам е споделил.