и да е ставал конденз зад климатика той едва ли така силно ще се усеща в помещението...
пусни климатика на максимален вентилатор на охлаждане и го остави да поработи на отворен прозорец достатъчно дълго време...
и да е ставал конденз зад климатика той едва ли така силно ще се усеща в помещението...
пусни климатика на максимален вентилатор на охлаждане и го остави да поработи на отворен прозорец достатъчно дълго време...
като вариант :
пускам го на 26 градуса на максимална перка. отварям му капака за по добро засмукване на въздух .
дали са посходящи тия градуси . дали да не сваля и въздушните филтри.
като се замисля тия дн го правих този номер по за няколко часа с отворена врата и работещ климатик. ама разлика поне за сеха не намирам , но и перката не е била на максимум . ще пробвам.
според теб дали ще има ефект ако от газопълначно взема една бутилка с кислород и я издухам в климатика. дали ше се получи отстраняването на този тиб безкислородни бактерии
няма ли да има същият ефеке ако го пусна на вентилатор да работи на оворена врата , каква е идеята на режим охлаждане
Пробвай с хлорпикрин. Мори всичко.Първоначално публикувано от kebappa
climamarket написа "причина за вмирисването на вътрешните тела са АНАЕРОБНИ бактерии, които се въдят при ЛИПСА НА КИСЛОРОД"-Това означава ферментация във вътрешното тяло,защото анаеробно дишане няма как да стане при тия условия.
Извода е,че хората си замерят периодично уреда с плодове или млечни продукти за да подхранват бактериите.Иначе ферментацията ще спре без хранителна среда.
Според мен кучето е заровено другаде.
аз като ги пиша тези неща е не да си чеша пръстите по клавиатурата, а защото искам да дам съвет на базата на лабораторни изследвания, предизвикани оплаквания на клиенти...заключението от пробите беше безвредни анаеробни бактерии...
продължавайте да търсите къде е заровено кучето...и не забравяйте да се замеряте с гнили домати...
Кислородната вода агресивна ли е към алуминия? Ако не е знаете как да я ползвате.
взех една бутилка кислород . предопредиха ме ,че при контакт с масло експлоадира . та реших да го пусна на вентилатор , да затворя стаята и да наситя до колкото мога въздуха с кислород. кво ли ще стане . от 24 часа климатика иначе ми работи на вентилатор на отворени врати и да ви кажа в момента почти не мирише .
колега ако се оправи климатика както каза обещажам да почерпя
Само гледай да не влезнеш в криминалните хроники.
И аз това намекнах, ама се надявам, човека да пише пак.
да си призная честно оше не съм се решил напълно с кислородните експеименти да не стане
обмислям до още но ......
climamarket,добре е да споделиш името на бактерията,както и хранителната среда за да поръзсъждаваме и стигнем до изводи,вместо да се замеряме с ...
Иначе всичко звучи като"Една жена на спирката каза..."
Определено това което каза колегата Климамаркет има ефект тази сутрин отоворих прозорците и ги пуснах да бачкат всичките клими на вентилатор до кам 3 следобяда след което ги пуснах на студено и се исчистиха изобщо не надъхват даже като искам да каже че предишните дни ги бях исчистил всичките Ако се подържат всяка година няма дасе допусне образването на колонии от бактерии които после трудно се морят .
Хубаво е всяка сутрин да се отварят широко прозорците дасе проветрява без да се спират климите при което ще влизаш свеж въздух и ще се намали вероятноста от образуване на тази бактерия
Според мен колегата Кебапа се бъзика , а колегата Касапа пък му се "хваща"...
Не бях чувал някой да си пуска водоструйка в спалнята за да си мие топлообменника, а после да си "насища въздуха с кислород "
Може миризмата да се въди в спалнята и по въздуха да се предава на климатика.
Възможностите са 4 :
1.Климатика - мит е 100 пъти , следователно не е той .
2. Кондензът зад климатика ( поради калкана) - може да е той,
3. Забравени мръсни чорапи под спалнята или мръсни гащи под възглавницата(те)-може да се провери !
4. Нещо друго да мирише...
Без лоши чувства
"1.Климатика - мит е 100 пъти , следователно" ...скоро на пазара може да очакваме съдомиялна за климатици.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341423973[/time]_________________________________________________
"3. Забравени мръсни чорапи под спалнята или мръсни гащи под възглавницата(те)-може да се провери !"
Предлагам да се състави независима експертна група,която да провери на място!
Ако гащите се окажат женски,има голяма вероятност климамаркет да се окаже прав,тъй като във влагалището действително обитават анаеробни микроорганизми.