Правиш им рекламация. Свалят го и до 30 дена, ако не го направят връщат всички пари. Коя е фирмата?
Правиш им рекламация. Свалят го и до 30 дена, ако не го направят връщат всички пари. Коя е фирмата?
Взеха си климатика, но отказаха да върнат 150 лв монтаж. Подадох жалба в КЗП и чакам.
Фирмата е "Варна Клима"
Бях решил 2ра ръка рециклиран, ама сега съм пак на нисък старт за избор на нова машина...
Изглежда не уцели късмета при това завъртане на рулетката и ти се падна малко по-амортизиран климатик от наличните им такива. Мисля си, че човек знаейки, че купува такъв климатик би трябвало да има по-малко претенции към работата му, а не да очаква и изисква като за чисто нов.
Гледам в сайта им нови японски модели National 10-ки с цени 1000, 2000 лева отгоре над тази, която е платена за амортизирания.
При тях монтажа е в цената и би трябвало да възтановят цялата сума. Търси в писмена форма. Като плащаше дадоха ли документ за сумата.Първоначално публикувано от naB4o
Да дадоха документ, който пазя.
Аз не очаквах климатика да работи като нов! Но не може при външна температура 27-8 градуса, вътрешна 26, за 1 час работа на турбо, да свали едвам 1 градус или 2!
И в крайна сметка, рекламацията беше налице, не защото нямаше да го оправят, ами защото ни влачеха 2 седмици, не си вдигаха телефоните, и само като отидем в офиса, има контакт с тях. Ние трябваше да ги търсим, все едно ние сме им длъжни, и 3 пъти ни забравят, и смяната на външното тяло на 2 пъти бе преотменяна заради тях, и то без никакво притеснение, че са сгафили.
Машината беше супер откъм параметри и функция, и ако работеше читаво, или поне имаха нормално отношение към клиентите си, нямаше да има връщане.
Върха на сладоледа беше, когато в рекламацията, за малко щяха да ни изкарат нас виновни, че отказваме замяна на външното тяло. НО при довода, добавиха, че 2 пъти, не се е състоял, понеже сме били забравяни и не са отговаряли по телефона. Ако не беше добавено, можеше и да издухаме фреона....
Изгониха си хората и сега няма кои да прави хладилната част. Нищо ново под слънцето. Новобранци като макса са спецовеПървоначално публикувано от naB4o
Нали труда е без лев.
Това беше преди, сега вече се заплаща отделно.Първоначално публикувано от vankoto
![]()