Здравейте тази година май месец ми монтираха въпросните климатици в две отделни помещения с квадратура съответно 12кв.м. и 15 кв.м. При монтажа монтажниците включваха вакум помпа но за кратко време за няма и 10 минути на климатикане а, тръбния път и на двата климатика е стандартен не повече от около 2м.Климатиците ги включиха да работят на охлаждане демонстрираха ,че работят и толкоз.Проблема ми е следния понеже когато се монтираха климатиците помещенията още бяха в ремонт и съответно климатиците не са ползвани ,сега ги пускам в експлоатация на охлаждане и ми прави впечатление ,че не духат достатъчно студено и двата .Задавам им да речем 23,24 градуса заставам непосредствено пред климатика и струята която излиза не е много студена , съпоставката за студенината която излиза от климатиците я правя с климатиците в офиса който са монтирани 9-ки конвенционални мидей който при зададени същите градуси като застана пред тях въздушната струя е в пъти по охладена от тази на мойте панасоници .
Отговори като обади се на подръжката са ми пределно ясни но въпроса , е защо така се получава и какъв може да е проблема според вас и как по друг начин мога да тествам климатиците.