Мен ми се струва че много си играеш с дистанционното доколкото разбирам климатика си топли просто го настрои на един градус и забрави дистанционното .Ако се съмняваш му направи самодиагностика на климатика от дистанционното и ако има проблем щети изпише код на грешка. Но се съмнявам че ще има проблем

Е да ама ако има климатик като моя ,маи ще започне да чете .Така ,днес какво прави моят климатик , сутринта рано и сега вечерта (през деня ме нямаше) : настроен на 22 градуса и вентилатор на 1 започва да духа за 15-20 секунди следва намаляване до минимум за 10 тина и пак започва ,така го прави от часове .Входящата температура е 23,6 ,това го е правил и други пъти , в по предните постове писах.При промяна на вентилатора на 2 ,3 ,4 степен продължава да работи по същия начин !!!
.Питам тук в форума ,защото от досегашните си контакти с мУнтажниците ми стана ясно ,че са се научили да пробиват дупки в стените ,а дали климатика ти ще работи добре или не ,маи не ги ебе !!! Само се надявам да не се наложи да демонтират климата че сред зима ще остана без отопление .