плащаш си и транспорта и никой няма да ти откаже.
плащаш си и транспорта и никой няма да ти откаже.
Точно е тоя сезон от годината няма да намери никой, който ще може да свърши работата по-добре от него.
Ще го мия с пръскачката.
Друг въпрос: има ли начин да се намали мощността на климатика на 80% или нещо подобно?
Два варианта може да пробваш. При мен първият не работи, не го приема, не издава никакъв сигнал.
Режим "Low Noise" : Бутона за настройка (1) го натискаш 8 пъти и трябва да излезе това:
на долният ред пише "Sd". От бутоните (2)(за настр. на таймера) променяш на "Lo". Потвърждаваш с бутона (3).
Режим "намаляне на ампеража" май се води:
Бутона за настройка (1) го натискаш и задържаш над 12секунди и трябва да излезе това:
От бутоните (2)(за настр. на температурата) избираш "Lo" и потвърждаваш с бутон (3).
Ограничава максимума точно на 70% при мен.
Супер. Довечера ще пробвам, ама то с тия ниски температури едва ли ще се разбере нещо.
Режим Low noise не се ли настройва от степените на вентилатора. осевн 1,2,3,4 и авто има и един друг ейроглиф?
Абе иска се владеене на Японски за ползвателите на тези машини.
Тоя йероглиф е тих режим за вътрешният вентилатор, но май не работи на охлаждане. Кара си като за първа степен. На Ауто вентилатор, намалява вентилатора като доближи температурата и спира като спре компресора.
Тоя Low noise е за външното - буквално превода казва "външен звук" - това не работи при мен.
Нямам много наблюдения в режим охлаждане, щото няма нужда да работи почти.
Въведох горепосочените команди, но не виждам някакъв ефект.
Климатика си работи както преди.
На първия вариант наистина клматика не издава звук като зададеш Lo, но после като влезеш отново на същото място и не да ва Sd a Lo, от което следва, че климатика е приел командата.
При втория вариант климатика издава звуков сигнал, н както казах по-горе не виждам някаква промяна в работата му.
На дистанционното остава Lo, да. Щом не издава, не мисля че я е приел.
Като издава звук, тогава означава че е приел нещо.
Промяна без да мериш консумацията едва ли ще усетиш.
Би трябвало като го засилиш на макс, да се ограничи на 542W, а без ограничение да стигне 775W при охлаждане. - Не съм гледал дали действа при охлаждане.
Като работи нормално на под 542W е все едно дали си му дал ограничение или не.
А при отопление 945W с ограничение и съответно 1350W без.
Само максимума се ограничава!
А нещо за намаляване на минимума а не на макса?
А от къде си намерил тази информация?
Че колко ти е минимума - не повече от 170W мисля. Може и по-малко. Не знам за твоят модел дали слиза на 70-80W. реално. То и на моят 405 му дават да слиза на 80W, ама не ще под 170W-+10W.
Няма го писано и в сервизното, почти случайно го открих ограничението.
Минимума няма как да се намали. В някой от режимите за изсушаване харчеше 10-тина вата по-малко ама дребна работа е това.
Този пост е редактиран от zxc0; 22-07-19 в 21:53.
От дистанционното може и да не става, ма от крановете става!
- - - - - - - - - -
От дистанционното може и да не става, ма от крановете става!
Очаква нещо непостижимо за тая духалка Ама и ти си му бутнал масълце де ...
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 23-07-19 в 01:18.