1 Прикачен файл(ове)
Въпрос за динстанционно на Panasonic cu-e12qke
Здравейте
Извинявайте за тъпото питане, но от вчера съм собственик на въпросния модел и не знам как да го настроя. Лошото е, че не разбирам английски и не знам кое какво означава.
Та питането ми е, някой може ли да ми направи програма кое точно да натисна , стъпка по стъпка за да е топло и икономично в стаята.
Желаната температура е 22-24градуса и ако може да духа по-тихо, че вчера фирмата, която го монтира и пусна, започна силно и доста шумно да духа. Още веднъж извинявайте за невежеството ми.
Прикачен файл 14800
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Въпрос за динстанционно на Пanasonic cu-e12qke
- Натискаш последователно бутон 1, докато маркерът 5 застане срещу надпис 4.
- Натискаш някой от бутоните 2, докато в средата на дисплея числото стане 23 (на снимката е 16).
- Натискаш последователно бутон 3, докато маркерът 6 се промени от квадратченца на AUTO.
- Включваш го от оранжевото копче и нищо друго не пипаш. По-нататък ще обсъдим положението на клапите, в зависимост от конфигурацията на стаята и мястото на тялото.
Успех!
Аз бих включил ще econavy и nano-g.
Безкрайно много Ви благодаря!
Направих всичко, което ми казахте
Пуснах го и 5мн духаше много тихичко, но после се усили доста духането и шума,това продължи 12мн и след това пак утихна. Така ли трябва да е?
Ето груба схема на стаята
http://prikachi.com/images/698/7637698w.png
Колко голяма е тази стая,пробвай да го пуснеш на 2ра степен на вентилатора, да видиш дали ще ти е добре.Това става от бутон 3 и на дисплея 6 го направи на две чертички.
Стаята е 25квадрата, иначе като го настроих на втора степен шуми малко по-малко,но след 10мн пак се усилва
Отговор: Въпрос за динстанционно на Panasonic cu-e12qke
Да не би да ти е включено еконавито,натисни зеления бутон от дистанционното да изпиши eco-off и виж как ще се държи.
На оф е,разлика няма 5мн не се чува и после сякаш ще литне :)
Остави го да си темперира помещението, после ще се кротне.
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
Остави го да си темперира помещението, после ще се кротне.
Благодаря ти
Да,сега мърка, само като падне явно температурата започва пак да шуми докато стигне пак градуси :)
Има проблем с машината или настройките, не работи нормално. Не може на 2 степен да се променят оборотите.
Така, засякох го
пуснах го в
19;39--тих
19;42--шуми
19;45--тих
19;50-шум
19;55--тих
19;58-шум
20;01--тих
20;05--шум
Пробвай да го пуснеш на първа степен на вентилатор,до сега климатик ползвал ли си?
На първа го засякох, иначе не, не съм ползвал никога, индианец съм
Имах предвид,че като не си свикнал на климатик в началото ще те дразни повече,после вече няма да ти прави впечетление.