Капакът не се затваря плътно,а продавачът ме убеждава,че така трябва да е!
Дали да не питам Панасоник - България що се произвеждат такива боклуци!?Дори при най-евтините марки не видях такова безобразие!
Капакът не се затваря плътно,а продавачът ме убеждава,че така трябва да е!
Дали да не питам Панасоник - България що се произвеждат такива боклуци!?Дори при най-евтините марки не видях такова безобразие!
Уви така е грозно стои коментирахме го това ама тук едни дето продават марката извадиха аргумент че умишленно било така да се обдухбвал.
колега ти като го избираше не го ли видя че е така капака
Никъде не бе изложен,дори и в Технополис,където бе обявен в брошурата им ХЕ(сивият) ми открехнаха само кашона,за да видя нюанса на сивото.Само по-евтините са изложени и при тях не е така.
- - - - - - - - - -
В тази част лайсната е вдлъбната и през процепа над нея се виждат чарковете вътре!Изработката ми напомня на последните модели български телевизори "Veliko Tarnovo" :https://lh4.googleusercontent.com/-W...0720113492.jpg
Мноого жалко!Колко ли още трябва да падне качеството,за да се свали цената?Аз като любител на техниката,как да остана Фен?
Този пост е редактиран от apche; 14-11-14 в 01:36.
И нашия 12РКЕ така малко зяпа, ама не му се заглеждаме много. А и не бе пречка да поръчаме ХЕ12QKE който чакам да го монтират утре-вдругиден.
Велев, учителят ти по български език би получил инфаркт ако чете какво си написал. Само като видя как се изказваш, никога не бих те викнал да ми монтираш климатик!!! То бива езиковата ти култура да е слаба, ама чак пък толкоз - не се търпи! Препинателните знаци за теб нищо не значат! Човек трябва да е факир за да разбере какво искаш да кажеш! То бива да си прост - ама чак пък толкова, нямам думи!
чл. 4. Не нагрубявайте другите участници във форума.
Правописа е едно на ръка, но подобни изказвания за конкретни потребители са недопустими. Ще помоля да се въздържате от бъдещи квалификации към даден потребител.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 14-11-14 в 08:19.
Да така е модела заводски си е така,и не виждам кое толкова ти пречи и грози имам няколко монтирани такива и никои не е се е оплакал или казал че му е грозно, как така баш на теб ти се стори грозно?Машината е много яка мога дати кажа ,нямам наблюдения как работи но с това огромно външно тяло , си представям каква фория ще е зимата.Така че не се притеснявай от това така си е заводско и не съжелявай за модела ще останеш доволен.
Благодаря на всички Ви за коментарите!Закачил съм я на ватметър и очаквам да оправдае очакванията ми в студовете.Обещавам да публикувам резултати и впечатления!За последните 3 дни работи он/оф(3/5м.) с моментна консумация от 300 до 500w. при външна 12С и зададени 23С.
Този пост е редактиран от apche; 15-11-14 в 00:23.
Ако жената избира бойата....кара,не ама пушек се дига....
Този пост е редактиран от apche; 15-11-14 в 00:29.