Страница 3 от 9 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 132
Like Tree114Одобрявам

Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE - грешка H97

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE - грешка H97

Хубаво ще да качиш и снимка на проблемния участък със студената спойка на платката, да знаят и други ползватели как да си решат проблема.

2.  

3. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Palev Виж публикацията
    Хубаво ще да качиш и снимка на проблемния участък със студената спойка на платката, да знаят и други ползватели как да си решат проблема.
    За това съм писал кой ми е помогнал. Това което съм открил сам съм го споделил. За другото просто да пишат на rosenpetrov. Колегата е помогнал на доста хора.
    rosenpetrov и Vasilev84 харесват това.

4. Novice
    Тук е от
    Jul 2023

Добър ден!
    Предварително се извинявам за езика, пиша от друга държава чрез онлайн преводач.
    Имам два климатика Panasonic CU-Z25TKE с подобен проблем. За 2 години, в които се опитвам да го реша, 6 майстори и смяна на двигателя на външното устройство не доведоха до никакъв резултат. Регистрирах се преди ден в този форум, но няма как да пиша на лични. Ако някой може да ми каже какво точно трябва да се запои на платката на външното устройство ще съм много благодарен.
    Благодаря предварително за отговора!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Аз затова призовах да се качат снимки и повече инфо, да видят всички и да остане архив за бъдещи ползватели, а не да обръщаме форума на "искрено и лично" и да си пишем лични съобщения.
    rosenpetrov, като има време да даде повече инфо и снимки, ако има.

6. Novice
    Тук е от
    Jun 2023

Hello,

Ако администратор ми даде разрешение, аз съм готов да предоставя процедурата за разрешаване на този проблем, но не съм сигурен дали правилата на този форум го позволяват?

В противен случай можете да се свържете с Росенпетров.
    Ако той не отговори, можете също да се свържете с мен (английският е по-добър за мен)

БЛАГОДАРЯ
    rosenpetrov одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2023

За мен е по лесно да споделя информацията която имам на лично съобщение, нямам нищо на против хората на който съм помогнал да си отремонтират климатиците да помогнат и на други да го направят. За това е форума за кореспонденция, за споделяне на информация и взаимопомощ.
    Vasilev84 одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Форумите са за публикуване на общодостъпни постове, а не за лична кореспонденция. Няма как да е по-лесно или по-трудно технически дали на ЛС или в темата. Това като факт, пък който както си иска да прави.
    Palev и Danzki харесват това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2017

И при мен същия проблем, от Габрово съм. Идваха 3 фирми и му гадаха на боб. Единия вика компресор и се хили да хвърлям климатика, вторите викат вентилатор, третия нова платка и общо взето нищо. Нито една от фирмите не направиха диагностика, като сам стигнах четейки книжката, че е грешка H97, не ми се хвърля климатика, ама в големите жеги си работи когато той иска, понякога 2 до 3 часа, вчера подобри рекорда и работи 15 часа. Писах на rosenpetrov дано ми отговори, ако не отивам и купувам нов.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Като (ако) ти отговори rosenpetrov и си оправиш климатика (дай боже), вземи и качи във форума цялата информация за ремонта, та, като има други потребители със същия проблем, да четат и да си ремонтират, а не да чакат някой да им отговори......
    dodo_pv, RumenRp и valkiller харесват това.

12. Novice
    Тук е от
    Jul 2023

Здравейте. И моя климатик явно е със същия проблем. Засега след рестарт от дистанционното се оправя. Искам да се свържа с колегата Росен, но не мога да изпращам лични съобщения. Ако някой запознат с решението на проблема се свърже с мен, ще съм много благодарен.

13. Novice
    Тук е от
    Jun 2023

Здравейте. Преди 2 години ни оставиха 4 броя от въпросните климатици. Двата от тях спряха със грешка Н97 още в гаранционния период и тогава им подмениха гаранционно платките. Малко след изтичането на гаранцията спряха и другите два.
    Сега нормално работи само единия с подменена платка. Няма такова статистическо чудо 4 от 4 с еднотипен проблем!
    Презапоих инверторните чипове, куплунгите към мотора, огледах за съмнителни спойки, но траен резултат няма. Единия, който е за охлаждане на сървърното ни всяка сутрин ме посреща с мигащ таймер и след токов рестарт работи колкото си иска до другия ден.
    Другия не тръгва без да му прещракам куплунгите на вентилатора, но и той след ден два ми "намига" с таймера си.
    Третия / със сменената платка/ се е успал в някакъв режим - не спира, но работи с понижена мощност и със същата грешка Н97.
    Специално се регистрирах във форума заради темата. Рещен съм борбата да продължи до край. Ако трябва - вентилатор с кондензаторче и да накареме процесора да не разбира какво се случва.....

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Aug 2023

Здравейте!
    От няколко месеца ходя по мъките, имам същия проблем грешка H97
    Днес си напражих регистрация тук, прочетох че има решение на моя проблем...
    Ще бъда много благодарен ако ми кажете как да се свържа с Вас.

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от rosenpetrov Виж публикацията
    След като нямаш отношение към темата, тогава защо изобщо коментираш? Товариш излишно форума с непоисканите ти мнения.
    Въпросът е напълно резонен - това е форум за взаимопомощ, а не място за частни контакти на лични.

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Що за глупости… Естеството на проблема изисквало лични съобщения…
    Няма да ти отрежа личните, но не очаквай хората да не се оплакват от безсмислената в този си вид тема.

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Като грамофонна плоча си…

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 9 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатик Panasonic KIT-Z35VKE
    От rxx63 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 4
    Последно: 23-06-21, 13:28
  2. Грешка F95 Panasonic PE 9DKE
    От DEKS във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 3
    Последно: 22-07-18, 23:17
  3. Panasonic дава грешка h16
    От barswolf във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 19
    Последно: 08-02-17, 22:08
  4. Panasonic CS-E9CKP - грешка F90
    От svetlio1 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 8
    Последно: 26-05-11, 23:22
  5. Грешка F61 на DVD Panasonic
    От Conqueror във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 15-04-09, 11:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе