Здравейте момчета. Скоро сложих Уин11 и не писах щото не докарвах кирилицата. С помоща на Росен и други вече имам кирилица. Росене освен това ти благодаря за снимките- да, те посочиха точно мястото на проблема за Н97 , за съжаление веднага светна Н11 след това. - неправилна комуникация вътрешно и външно тяло. Момчета доста труд положих без резултат , днес някъде прочетох че такава повреда може да дойде и ако ИПМ-а не работи... Вижте уморих се да се блъскам както и да е Би ли ми казал някой - имам 6 куплунга от ония шантавите с много крачета на моя климатик а на платката на външното тяло има 7 женски бели кафяви жълти и прочее Огледах всичко не видях датчик или друго от което да излиза мъжко с 6 крачета което да влезе в "излишният" куплунг то и на вътрешното тяло има някакво женско "излишно" но него го помня от преди. Та това са при мен работите. Панасоника е много скъп климатик трудно бих заделил пари за друг с такава цена дори и за ремонт . Оказват се много кекави машини на мен докато бе в гаранция ми смениха вентилатор, въздушен датчик, целият блок жалюзи, дори соственика на магазина ми се озвери веднъж че от мен не можел да се отърве. както и да е гаранцията мина сега вече е свободен да прави каквото си иска. Няма да казвам от коя верига магазини че да не излизам от добрия тон. Чувствам се много ощетен и измамен машината не бива ... за 4 години е работила половин лято половин зима и още една цяла зима. Ако някой би могъл да ме посъветва нещо да го оправим моля да каже. Купих го само заради престарелите си родители далеч над 90 годишни са... Благодаря на Росен прекрасно момче е и му желая както и на всички тук здраве защото без здраве всичко става една голяма каша.
П.С. някой знае ли начин да стартирам коммпресора напълно независимо от всичко на CS-Z35VKEW машините са с по различен мотор от инвертор климатиците дето си ги знаем че са обикновени 3 фазни които менят оборотите само с честотен преобразувател На CS-Z35VKEW е монтиран DC motor, а не асинхронка важно е да се знае за това го казвам.